De 10 beste houtskoolgrills die je nu kunt kopen

beeld

Amazone

Ondanks wat je gehoord hebt, is het eigenlijk de zomer die eraan komt … en met de zomer komt grillen gelegenheid bij het grillen gelegenheid bij het grillen gelegenheid. Wees voorbereid op alle BBQ-dagen met de perfecte houtskoolgrill voor u. Ben je klaar? Laten we rooster Gaan.

Volg Delish op Instagram.

Amazon.com
De beste overall
Weber
amazon.com
$ 29.99
KOOP NU

Deze heerlijke lil-man is niet alleen draagbaar (breng hem naar de achterklep! Breng hem aan het kamperen! Gebruik hem in elke andere situatie die niet alleen je achtertuin is!), Maar hij is ook bedekt met porselein om te voorkomen dat de grill gaat roesten. Het heeft een garantie van 10 jaar en – oh ja! – is de officiële aanbeveling van Amazon.

Walmart.com
De beste brandbevattende
Char-Broil
walmart.com
$ 98.99
KOOP NU

De Kettleman heeft een gemakkelijk te gebruiken scharnierend deksel, maar dat is niet het beste kenmerk: zijn superdunne roosters laten voedsel koken en voorkomen ook grote vurige opflakkeringen.

Amazon.com
De beste investering
Broil King
amazon.com
$ 854,90
KOOP NU

Natuurlijk, dit monster van een houtskoolgrill is niet goedkoop, maar het is ook gigantisch (480 vierkante inch kookoppervlak!), Gemakkelijk schoon te maken en zal voor altijd freaking-ever blijven.

Amazon.com
The Real Outdoors-y Deal
Sunnydaze Decor
amazon.com
$ 64.95
KOOP NU

Guys. Jongens. Dit is een grillrooster. Gehecht aan staken. Die leg je in de grond. Over een CAMPFIRE. U vroeg om houtskoolgrill – ik geef u de meeste houtskool van f @ # king grills.

beeld

Parker Feierbach
Delish Grilling Headquarters

Krijg alle favorieten van Delish voor buiten kookseizoen.

KOOP NU

Amazon.com
Het beste om een ​​hele partij mee te voeden
Char-Broil
amazon.com
$ 195,77
KOOP NU

Er valt heel wat te zeggen over deze Char-Broil-grill, maar de 568 vierkante inch kookruimte en het feit dat het draagbaar is, zijn genoeg om het uw Memorial Day de moeite waard te maken,.

Doe-het-zelf-zaak
De beste houtskoolgashybride
Char-Griller
homedepot.com
$ 329.00
KOOP NU

Er is schoonheid voor zowel houtskool- als gasgrills, dus waarom kiezen? Het “kan [ook] geconverteerd worden naar een horizontale roker door een side firebox toe te voegen,” per productbeschrijving, soooooo…

Amazon.com
De beste Grill-on-the-Go
loge
amazon.com
$ 85.55
KOOP NU

Natuurlijk, het is kleiner dan de eerder genoemde Weber-grill, maar het biedt ook een hibachi-achtige ervaring die niet met andere machines kan worden gespeeld. Wie wil er geen middagfeest op Hibachi in het park of zoiets? Pret!!!

Amazon.com
De Sturdiest
Char-Griller
amazon.com
$ 128,92
KOOP NU

De “Akorn” is beladen met staal. Serieus – lagen en lagen staal! Kijk ook hoe schattig en lil het is! Het is BB-8 van grills.

BBQ jongens
De kieskeurige eterplezier
bbq jongens
bbqguys.com
$ 399.00
KOOP NU

Deze stoere jongen heeft drie hoogte-opties voor de scharnierende gietijzeren kookroosters, wat betekent dat je zeldzame, middelgrote en goedgemaakte hamburgers in één keer kunt uitpompen.

Amazon.com
De meest handige
Beau Jardin
amazon.com
$ 45.99
KOOP NU

Het is middelgroot, draagbaar, eenvoudig schoon te maken en duurzaam. Wat heb je nog meer nodig?