Chipotle lanceert eindelijk een bezorgdienst en u krijgt gratis bezorging

Chipotle-enthousiastelingen, je gebeden zijn verhoord. Vanaf 27 augustus kun je je favoriete burrito, kom of taco’s bij je thuis laten bezorgen. Het Tex-Mex restaurant werkte samen met DoorDash om een ​​leveringsoptie toe te voegen aan de officiële website en app van Chipotle.

“Fans hebben al lang Chipotle-levering aangevraagd en als onderdeel van onze toewijding om het onze klanten gemakkelijk te maken om het heerlijke eten te krijgen waar ze van houden wanneer, waar en hoe ze het willen, introduceren we onze eigen bezorgservice, mogelijk gemaakt door DoorDash als de laatste mile-bezorgpartner, “zei Curt Garner, de chief digital and information officer van Chipotle, in een persbericht.

beeld

Chipotle

Om het nieuwe aanbod te vieren, geeft Chipotle klanten nu gratis levering bij bestellingen van meer dan $ 10 tot en met 12 september. Beschouw dit als je officiële excuus om extra guac uit te geven. Als een opmerking, zal DoorDash geen fonteemdranken leveren, dus uw drankopties zijn flessenwater en Izze-dranken (tenminste in de regio New York). De service is nu in alle 70 markten actief bij meer dan 1.800 Chipotle-restaurants.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

6 + 4 =