Chipotle geeft leraren een heel speciale traktatie voor de dag van de waarneming van leraren

Dat hele “breng je leraar een appel” ding was leuk voor een tijdje, maar Chipotle laat ons (nogmaals) zien hoe werkelijk geef onze opvoeders een welverdiende waardering: gratis burrito’s.

Ter ere van Teacher Appreciation Day op 2 mei, biedt de Mexicaanse grill een zoete BOGO-deal aan voor leraren en schoolfaculteiten en personeelsleden. Het enige dat ze hoeven te doen is geldige schoolidentificatie presenteren op elke locatie in de VS van 15.00 uur tot sluiting, en net als dat, kunnen ze een gratis extra burrito, kom, salade of bestelling van taco’s krijgen bij de aankoop van een voorgerecht. Plus, de deal is goed voor niet alleen docenten, personeel en faculteiten van voorschoolse tot universitaire niveau-het geldt ook voor homeschool opvoeders.

Dus eigenlijk, als je een leraar kent, behandel ze dan om te lunchen voor de prijs van één maaltijd – en vergeet niet om onze geniale bestellen-hacks te gebruiken om nog meer voor je geld te krijgen.

“Chipotle waardeert de onderwijsgemeenschap en alles wat ze doen voor hun studenten, dag in dag uit,” zei Mark Crumpacker, de chief marketing and development officer bij Chipotle, in een persbericht. “Dit is een klein – maar smakelijk – gebaar van ons om hen te bedanken voor hun bijdragen aan onze klaslokalen en gemeenschappen.”

Een paar dingen om in gedachten te houden: elke leraar of schoolmedewerker is beperkt tot één gratis item en de BOGO-deal is alleen geldig voor aankopen in de winkel.

Onnodig te zeggen dat Chipotle wint als het gaat om het plaatsen van de extra in extra tegoed. En natuurlijk hebben leraren het verdiend.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

69 − 63 =