Carl’s Jr. en Hardee’s verkopen een tijdlang Dollar Sliders

De westkust heeft Carl’s Jr. en het oosten heeft Hardee’s, maar voor een beperkte tijd krijgt iedereen dollar sliders. De mede-eigendom fastfoodketens, bekend om hun $ 5 All Star Meals, proberen deze maand hun handen te richten op mini-burgers, en ze zijn zeker gemakkelijk in de portefeuille.

De nieuwe charbroiled sliders worden geleverd met Amerikaanse kaas, ketchup, mosterd, augurken en in blokjes gesneden uien, en uw keuze uit één, twee of drie pasteitjes. Enkele pasteitjes kosten een dollar, dubbels verkopen voor $ 1,50 en verdrievoudigen voor $ 2. Tijdens het happy hour, dat plaatsvindt vanaf 15.00 uur tot 17:00 uur dagelijks krijg je een verdubbeling voor $ 1 per stuk.

Omdat sliders alleen niet vol doen, bieden beide restaurants ook een Charbroiled Sliders All Star Meal-optie. Voor $ 5 kun je twee Double Charbroiled Sliders, friet, een 20-ounce drankje en een chocolate-chip-cookie krijgen.

Andere All Star-maaltijdopties zijn een dubbele cheeseburger en uienringen, dubbele cheeseburger en hotdog, kip-offergaven of een dubbele cheeseburger en pittige kip-sandwich. Moraal van het verhaal: vijf dollar zal op beide plekken ver gaan.

En hoewel het onwaarschijnlijk is dat iemand deze hamburgers gezond krijgt, is het de moeite waard om op te merken dat ondanks dat ze klein zijn, de hamburgers nog steeds vrij veel calorieën bevatten. Een enkele slide is niet verschrikkelijk, met 230 calorieën en 11 gram vet, maar bestel een drievoudige slider en je kijkt naar 470 calorieën en 29 gram vet.

Dit is de eerste keer dat de restaurants sliders aanbieden en ze staan ​​gepland om 24 april op Brand Eating-rapporten te staan. Tussen deze en de terugkeer van het McDonald’s Value Menu, lijkt het erop dat fastfood-merken er alles aan doen om de mensen te geven wat ze willen – meer eten op de goedkope.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.