Bobby Flay’s nieuwe kookboek zal het gemakkelijk maken om gezond te blijven tijdens de feestdagen

Als je ooit aanwijzingen nodig hebt om een ​​evenwichtige levensstijl te leven, is Bobby Flay jouw man. De beroemde chef-kok zal waarschijnlijk hamburgers en milkshakes serveren terwijl hij een yogareeks filmt voor Food Network. Zijn nieuwste project, Bobby Flay Fit, gaat over het mengen van die twee uiteinden van het spectrum in één kookboek.

Flay tweette de cover voor zijn nieuwste kookboek deze week, en het is al beschikbaar voor pre-order op Barnes and Noble en Amazon. Het boek komt pas officieel uit op 5 december, wat goed uitkomt voor iedereen die gezonder probeert te eten gedurende de vakantie (of een cadeau voor een familielid met een door het Food Netwerk geobsedeerd).

Het kookboek bevat meer dan 200 recepten voor smoothies, sappen, ontbijtkommen, snacks vóór de training, soepen en salades, diners en gezondere desserts. Wees niet verbaasd als je nog steeds wat rood vlees of koolhydraten ziet, hoewel – zoals Flay eerder heeft gezegd, geen voedsel voor hem “off-limits” is; in plaats daarvan draait alles om gezonde hacks, zoals vertrouwen op relazen en marinades om smaak, niet extra calorieën, aan een maaltijd toe te voegen.

Iedereen die zo fit kan blijven als hij terwijl hij de hele dag wordt omringd door eten, moet een goed advies hebben en Flay is hier om te delen. Bobby Flay Fit bevat ook fitnesstips en inzicht in de dagelijkse routine van Flay – zoals hij eerder heeft gedeeld, hij is een grote hardloper en een fan van SoulCycle, en heeft een regel om slechts 75% te eten van wat er op zijn bord staat.

Het kookboek dankt zijn naam aan de Flay-webserie 2015 met dezelfde naam, waarin hij kijkers gezonde eet- en lichaamstips gaf.

“Er is geen magie in mijn fitte levensstijl – ik ben voorzichtig met hoeveel ik eet, als ik eet en wat ik eet,” schreef Flay in een blog over het Food Network over de serie. “Ik volg geen dieet of snijd hele voedselgroepen eruit, ik gebruik gewoon gezond verstand om mezelf te voeden terwijl ik nog steeds geniet van eten en drinken als een belangrijk onderdeel van mijn leven.”

Klinkt als een goed plan voor ons. We zijn gepompt om te zien welke recepten hij heeft besloten om op te nemen – hier is de hoop dat een gezonde pizza de cut heeft gemaakt.

Bekijk dit bericht op Instagram

We zijn bezig met het uitrollen van nieuwe gerechten bij @gatonyc. Hier is er een – Pizza Sicilia, genoemd naar zijn grote Siciliaanse smaken. Groene olijventapenade met kappertjes, oregano, verse basilicum, verse mozzarella, een beetje chili en een ei. Bekijk het 4 juli-weekend op @gatonyc.

Een bericht gedeeld door bobbyflay (@bobbyflay)

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

8 + 2 =