Blueberry Milk is nu een ding, en je kunt het snel kopen

Je hebt gehoord van sojamelk. En waarschijnlijk maakt u al gebruik van amandel- of kokosmelk. Maar er is een ander type melk dat je mist: bosbessenmelk. En, gelukkig voor u, kunt u het eerder in de winkel kopen dan vroeger dankzij Oakhurst Dairy.

In tegenstelling tot sojamelk en amandelmelk is de bosbessenmelk van Oakhurst niet van het niet-zuivelras. Het is eigenlijk klassieke melk die is gearomatiseerd met wilde Maine bosbessen, voor iedereen die wil afstuderen van het drinken van aardbeienmelk.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het komt eraan, het komt eraan! Wild Blueberry Milk komt eraan! ������ U hebt erom gevraagd, we hebben het gemaakt en nu is Maine @ Whiteblueberries Milk aan het werk en hebben we uw hulp nodig bij het kiezen van een label. Ga naar onze Facebook-pagina (#linkinbio) om op uw favoriete pakketontwerp te stemmen. Zoals altijd, bedankt voor uw inbreng – we kunnen niet wachten totdat iedereen het kan proberen #oakhurstdairy #mainemilk #wildblueberrymilk #voteforyourfavorite #naturalgoodnessofmaine #newproduct #comingsoon

Een bericht gedeeld door Oakhurst Dairy (@oakhurstdairy) op

Gearomatiseerde melk is natuurlijk niets nieuws voor Oakhurst. Het bedrijf verkoopt al chocolade, aardbei en zelfs melkproducten met koffiesmaak die allemaal zijn gemaakt zonder fructose-glucosestroop. Volgens de Press Herald wordt de drank gemaakt met echte bosbessen en volle melk. Het product is niet ingesteld om te worden verkocht in supermarkten tot de lente, maar voorlopig laat Oakhurst Dairy klanten online stemmen voor wat het uiteindelijke pakketontwerp van de bosbessemelk zal zijn.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.