[BIJGEWERKT] IHOP serveert al-je-kan-eet pannenkoeken voor zes weken Straight-Again

UPDATE: 2 januari 2018 om 14:24 uur.

IHOP begint het nieuwe jaar met het terugbrengen van een van de populairste promoties van het merk: klanten toestaan ​​te genieten van eindeloze stapels donzige, boterachtige pannenkoeken, allemaal voor de lage, lage prijs van slechts $ 3,99.

Net als vorig jaar is de deal alleen goed voor de beroemde karnemelkpannenkoeken van IHOP. Vanaf 2 januari kunnen gasten genieten van een stapel van vijf karnemelkpannekoeken – of een comboplaat met twee pannenkoeken met eieren, hash browns en een keuze aan worst, ham of spek – gevolgd door een extra eindeloze voorraad shortstacks tot gasten hebben eindelijk genoeg gehad. Volgens een release is de deal weer goed voor nog eens zes weken, eindigend op 11 februari.

De All-You-Can-Eat Pancakes-promotie is alleen geldig op deelnemende locaties, dus als je sceptisch bent over de vraag of je de deal in je winkel zult vinden, kun je de officiële website van IHOP bellen of raadplegen..

ORIGINELE POST: 3 januari 2017 om 18.24 uur.

Wanneer een keten gratis producten aanbiedt (ijs, friet, koffie), kun je er zeker van zijn dat we allemaal over de heerlijke deals zijn. En wanneer de promotie eindeloze schalen met pasta of garnalenplaten bevat, is er geen enkele reden om te stoppen met duiken en met volle kracht deel te nemen. Dus nu dat IHOP zijn pannenkoeken met onbeperkte pannenkoeken heeft teruggebracht, is er geen reden om OD’ing op ahornsiroop te stoppen.

Volgens een tweet van het merk begon de all-you-can-eat deal op 2 januari, maar Brand Eating meldt dat het 12 februari zal duren. Dat is een volledige zes weken van zich overgeven aan eindeloze pannenkoeken.

Helaas kun je jezelf niet overgeven aan een stapel eierpunchcakes of de decadente cupcake shortstack proberen. De deal is alleen goed voor stapels klassieke pannenkoeken met karnemelk van het restaurant.

Hoe geweldig dit ook klinkt, we mogen niet nalaten erop te wijzen dat je het hele jaar door kunt genieten van eindeloze flapjacks bij Denny voor $ 4. Aan iedereen zijn karnemelk liefhebbende eigen.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 3 = 1