[BIJGEWERKT] De smaak van de nieuwste M & M is beter dan elke vakantie taart

Update: 22 december 2016 om 14.35 uur. Est

Bevestigd: Cheesecake-gearomatiseerde M & M’s zijn geen uitgebreid Photoshop-werk dat is ontworpen om te spelen met je fragiele, door de vakantie gestreste emoties. Een vertegenwoordiger voor M & M’s bevestigde dat de smaak exclusief bij Walmart wordt verkocht en dat deze voor $ 3,49 per 8-ounce zak wordt verkocht. Het verschijnt in een winkel bij u in de seizoensgebonden snoepafdeling, omdat locaties verschuiven van Kerstmis en Nieuwjaar naar Valentijnsdagtraktaties.

Wit Cheesecake M&M's

M & M’s

Oorspronkelijke bericht: 20 december 2016 om 14.35 uur. Est

We weten allemaal – en houden van – dat M & M’s de afgelopen jaren aan een miljoen smaakideeën heeft gesleuteld. Van het lanceren van snoepjes van ijsijsijsjes tot het opnieuw creëren van de iconische PSL tot het plachten van een perfect kleverige karamelvulling, het merk heeft de traditionele chocolade met snoepcoating getransformeerd in alles wat je maar kunt bedenken – zelfs “koffiebonen”, wat dat ook is.

De nieuwste innovatie die het bedrijf heeft bedacht, is White Cheesecake. En volgens klanten van Impulsive zijn ze al in de winkel te vinden.

beeld

De impulsen kopen

Terwijl we wachten om terug te horen van merkvertegenwoordigers over alle details, is hier alles wat we tot nu toe weten:

De snoepjes lijken een witte chocoladebasis te hebben en zijn bedekt met roze en witte snoepjes. De grote vraag bij ons is hoe ze de Graham cracker crust flavour incorporeren.

Nieuwe en limited-edition M & M’s zijn vaak exclusief voor één keten van winkels zoals Target of Walmart. In dit geval was de tas in feite te vinden op Walmart; maar waar u deze baby’s kunt vinden, moet nog officieel worden aangekondigd.

De verpakking heeft een vaag Valentine’s-thema, dus het aankoopvenster voor deze kan zo lang zijn als februari of maart.

Als u nog andere tips heeft of deze lekkernijen op de plank van uw supermarkt heeft gezien, kunt u ons dit laten weten!