[BIJGEWERKT:] De gigantische fabrieksverkoop van Le Creuset bevat allerlei soorten kookgerei

BIJGEWERKT: 16 oktober 2017 om 14.55 uur. Est

De herfstfabrieksverkoop van Le Creuset was zo populair dat het merk aankondigde dat het nog een lange-weekenden bash gooit om zijn gietijzeren kookgerei met korting te schillen. Van 9 tot 12 november organiseert het bedrijf een vlooienmarkt van soorten, waaronder zeldzame producten die niet algemeen werden gezien in de VS, in het Charleston Area Convention Center in South Carolina.

Om te voorkomen dat het winkelen verandert in een waanzin van Black Friday, verkoopt Le Creuset $ 10 tickets, waarmee je een shoppingessie van twee uur kunt maken. Alle opbrengsten komen ten goede aan culinaire beurzen voor studenten aan Trident Technical College, evenals aan The Green Heart Project, dat schooltuinprogramma’s ondersteunt..

Er is een vroege shopping-sessie op donderdag 9 november vanaf 16.00 uur. tot 21:00 uur, maar met die tickets betaal je $ 25. Als je niet om first dibs geeft, verdien je met het $ 10-ticket een spot op vrijdag of zaterdag, ergens tijdens de uren van de verkoop van 9:00 tot 7:00 uur..

Op zondag is er niets om te winkelen voor wat er nog over is, hoewel het evenement alleen open is van 10.00 tot 17.00 uur. die dag.

Voor tickets of meer informatie, klik hier op de evenementenpagina van Le Creuset.

ORIGINELE POST: 9 aug. 2017 om 17.39 uur. Est

Le Creuset, maker van het gietijzeren kookgerei dat op vrijwel elke bruidsregistratie ooit verschijnt, geeft bruidsmeisjes, groomsmen en enthousiaste koks overal een dosis zoete opluchting. Dit najaar organiseert het merk een gigantische driedaagse aanbieding – inclusief verschillende gerechten en kleuren die je niet kunt vinden in de Verenigde Staten.

Er is echter een vangst: deze verkoop zal niet online of in de winkels plaatsvinden. Je moet naar Nashville, Tennessee reizen om deze kortingen te krijgen. Als onderdeel van Le Creuset’s derde jaarlijkse Factory-To-Table-verkoop vestigde het merk zich in het Music City Centre en creëerde zo een soort rommelmarkt om zijn ombre Nederlandse ovens, koekenpannen, ovenschotels en andere gereedschappen te schillen.

KOOP HET NU: Le Creuset gietijzeren koekepan, $ 200; Amazone

Het evenement vindt plaats van donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober. Donderdag is een speciaal vroegkoopevenement, met de markt alleen geopend vanaf 16.00 uur. tot 21:00 uur Je krijgt $ 25 per persoon terug voor je eerste keuze van alle te koop aangeboden producten, maar je krijgt een kleine bonus: gratis hapjes en drankjes, en live muziek terwijl je winkelt. Omdat niets je klaar maakt om te feesten zoals honky tonk en rijen geëmailleerd gietijzer.

Le Creuset Disney collaboration

Williams Sonoma

Op vrijdag en zaterdag kun je winkelen van 9:00 tot 19:00 uur en op zondag is het geopend van 10:00 tot 17:00 uur..

Om de chaos tot een minimum te beperken, als je op vrijdag en zaterdag bezoekt, moet je $ 10 betalen om binnen te komen, en je mag maar twee uur winkelen. (Je kunt hier nu ook tickets kopen.) Alle opbrengsten van ticketverkoop komen ten goede aan The Nashville Food Project en Second Harvest Bank of Middle Tennessee, volgens een persbericht.

beeld

The Washington Post

Als je niets geeft om prime-pickings te krijgen, kun je op zondag gratis winkelen, op voorwaarde dat je je online registreert en een niet-bitterbaar gerecht meeneemt om te doneren aan de goede doelen. De voedselbank heeft vooral behoefte aan ingeblikte groenten en fruit, pasta, granen, ingeblikt vlees (zoals kip of tonijn) en pindakaas.

Nu is de enige vraag of je genoeg ruimte in je auto hebt om je vrienden te vervoeren en jouw vondsten.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

47 + = 54