Bereid je voor om full-on verslaafd te raken aan de nieuwe SkinnyPop-smaken

Bij Delish HQ zijn we echte popcornduivels. Als we een tussendoortje nodig hebben om van het ontbijt naar de lunch te komen, gaan we een paar handen vol met het boterachtige spul. Na de lunch, als we die 3 uur ‘s morgens krijgen. zout verlangen, we hebben een tas in de aanslag. Dus toen SkinnyPop ons vroeg om een ​​van de eersten te zijn die twee nieuwe smaken van zijn lage snack probeerde, zijn we bijna uit onze stoelen gesprongen..

Toegevoegd aan zijn repertoire van origineel, zout en peper, witte cheddar en natuurlijk zoet, lanceert SkinnyPop deze maand twee nieuwelingen: afgestoft donkere chocolade en jalapeño. De met cacao bedekte snack smaakt als een koekje dat is verkruimeld en wordt gegooid met gezouten popcorn, zodat je die geweldige combinatie van zoet en hartig krijgt. De jalapeño, aan de andere kant, smaakt net als een verse peper. We konden eerlijk gezegd niet geloven hoe vers en pittig het was – zonder te warm te worden (het is meer een tinteling dan een tong-in-brand situatie).

beeld

SkinnyPop

Net als hun voorgangers, deze smaken zijn ongeveer 40 calorieën per portie van 3 bekers en gemaakt met nul kunstmatige ingrediënten. Voor ongeveer $ 3 per tas is SkinnyPop vanaf deze maand verkrijgbaar bij nationale supermarktketens en retailers zoals Wal-Mart, Target, Stop & Shop en gemakswinkels zoals CVS en Walgreens.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 3 = 5