Ashley Graham maakte een bh uit bagels

Model Ashley Graham is het afgelopen jaar een van de krachtigste stemmen voor positiviteit van het lichaam geworden. Met consistent bemoedigende en eerlijke berichten op Instagram – inclusief een persoonlijke en close-up van cellulitis – het Sports Illustrated Swimsuit veteraan heeft geholpen een “nieuwe norm” voor schoonheidsnormen in te luiden. En net toen we dachten dat we niet meer van haar konden houden, ging ze verder en gebruikte vandaag bagels als bh. Je weet wel, om haar liefde voor koolhydraten te belijden.

Terwijl je tijd doorbrengt met Aantrekkingskracht de modedirecteur van het tijdschrift, Graham sloeg haar top af en maakte een geïmproviseerde bh uit een paar gewone bagels. Schitterend om het te laten zien in een video van Boomerang, zei ze blijkbaar “I LOVE BROOD”, dat toen het onderschrift werd.

Bekijk dit bericht op Instagram

��Ik HOUD VAN BROOD! �� xx

Een bericht gedeeld door jilliandavison (@jilliandavison)

Maar dit is niet de eerste keer dat een model voedsel heeft gebruikt om een ​​verklaring af te leggen over het houden van de huid waarin ze zich bevinden. Afgelopen april sloot Aerie de activist van het meisje en het lichaam positivisme Iskra Lawrence af met body shamers door het plaatsen van een foto van zichzelf omringd door junk food, in aanvulling op een video van zichzelf kauwend op chips in slo-mo.

Bekijk dit bericht op Instagram

✨�� Moest een # slow-mo too�� maken … Dit is voor iedereen die ooit FAT is genoemd. Bedankt voor de inspirerende woorden op een recente foto @zseanzbrown ���� “Dikke koe. Het is maar cus elke F **** r op deze planeet is zwaarlijvig dat dat de norm is … Plus-size modellen? Geef me een F ** *** g brekend Iedereen moet stoppen met het eten van McDonald’s, de NHS is f **** d vanwege mensen zoals zij die te veel zakken met chips eten. ‘ Ps. Ik keur niet eetbuien goed. Ik eet wat ik wil met mate. Ik eet chips, maar ik maak ook gezonde, huisgemaakte maaltijden en train regelmatig. De boodschap is wie een F geeft wat iemand anders van je vindt. JIJ bent de enige die beslist wat je waard bent✨ En sorry ik ben meestal niet onbeleefd of geef iemand de vinger maar deze online trollen smdh ������ #iskralawrence #allyBODYisbeautiful

Een bericht gedeeld door i s k r a (@iskra)

Alles wat we kunnen zeggen, is blijven doen, dames. We zouden niet trotser kunnen zijn.

Volg Delish op Instagram.