Applebee verkoopt Strawberry Margaritas voor slechts $ 1 elk

Op dit moment is de $ 1 drankdeal bij Applebee’s het spul van de legende. De korting van de keten duurt een beperkte tijd – meestal een maand – en bevat drankjes zoals $ 1 Bahama Mamas in januari en $ 1 Long Island Iced Teas in juni. De deal met Dollaritas is terug voor augustus en het is beter dan ooit.

Zoals Mensen verslagen, de deal van deze maand is voor aardbeienmargarita’s, gemaakt met tequila, aardbei en margarita mix en wordt geserveerd op de rotsen in een beker van 10-ounce.

“Het is gek om te denken dat onze populairste drank nog beter kan worden, maar met de toevoeging van aardbei gaan onze gasten houden van hoe goed deze Dollarita smaakt,” zei Patrick Kirk, vice-president van drankinnovatie bij Applebee’s, in een pers vrijlating. “De Strawberry Dollarita is de perfecte manier om af te koelen op die warme augustus-dagen en te genieten van de laatste dagen van de zomer.”

Zoals altijd werden mensen op Twitter HEEL enthousiast over deze deal.

Er was vorig jaar enige controverse over hoeveel alcohol eigenlijk in de Dollarita-deals zat, omdat de barman van een Applebee beweerde dat de drankjes meestal water waren. Applebee’s weerlegde de bewering en verklaarde dat de barman “niet de juiste voorbereidingsinstructies voor de Dollarita volgde”.

En hoewel deze deals misschien goed zijn voor je portemonnee, verhogen ze ook de verkoop van Applebee. Zoals Vandaag rapporten, terwijl de verkoop van Applebee’s dezelfde winkel vorig jaar met 5,3% daalde, zag het bedrijf ook dat de verkoop van dezelfde winkels begon te stijgen tegen het einde van 2017, toen de drankdeals voor het eerst werden aangekondigd. De verkoop van restaurants groeide ook in de laatste drie maanden van 2017 met 1,3%. Want wat is een $ 1 aardbeienmargarita zonder enige hapjes, ook?

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

− 3 = 4