Applebee’s barman zegt dat die $ 1 Margarita’s meestal water zijn

Als je een van de vele mensen bent die hun handen ophieven in het gebed toen Applebee’s aankondigde dat het restaurant $ 1 Margaritas zou verkopen voor de hele maand oktober, dan zou je hier misschien voor willen gaan zitten. Volgens een werknemer van Applebee zijn die dollarmargaritas waar we de afgelopen week allemaal gek op hebben gemaakt met voornamelijk water.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bekendmaking in de late avond door een barman bij @applebees. #dollarita #applebees

Een bericht gedeeld door bitchywaiter (@bitchywaiter) op

Vorige week ging The Bitchy Waiter naar Instagram om een ​​video te delen met een Applebee’s barman die hun persoonlijke Snapchat-verhaal gebruikt om het proces van hoe die $ 1 margaritas worden gemaakt gedetailleerd weer te geven. De ongeïdentificeerde medewerker beweert in de video’s dat het restaurant, om vijf gallons van de spotgoedkope margarita’s te maken, één gallon tequila, nog een liter margarita-mix en drie liter leidingwater gebruikt – wat betekent dat klanten in wezen gewoon gedrenkt in alcohol wanneer ze de drank bestellen. “Als ‘de dollarita jouw leven is’, ben je een dier dat de dingen niet kan proeven, ‘onderschrijft de medewerker een Snapchat-foto.

Een vertegenwoordiger voor Applebee’s zei het volgende in een verklaring aan Delish:

“De barman in deze video volgde niet de juiste voorbereidingsinstructies voor de Dollarita. Toen we het voor het eerst zagen, stelden we meteen onze franchisenemers aan om de correcte benadering van het maken van onze Neighborhood Appreciation Drink te herhalen.. Het Dollarita-recept bevat eendelige tequila en drie-delige margarita-mix, geserveerd op de rotsen. De Dollarita zal binnenkort ten einde zijn, en we verwelkomen gasten om hun plaatselijke Applebee’s te bezoeken om te genieten van de Neighborhood Appreciation Drink, terwijl ze dat kunnen. En zoals altijd op een verantwoorde manier vieren. “

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

84 − 81 =