Amazon’s best verkochte chocoladereep is Keto, en mensen kunnen het niet geloven

Keto is super beperkend, zeker, maar het is niet zo’n snooze van een dieet dat je af en toe een beetje chocolade kunt krijgen. De genoemde chocolade moet echter een aantal richtlijnen volgen: het moet niet worden gezoet met traditionele suiker, het moet laag zijn in koolhydraten, en het moet een hoog percentage cacao bevatten – we hebben het over de echte donkere dingen. Dus wanneer een merk een product uitdooft dat voldoet aan al die regels, nou, het breekt gewoon over internet – of Amazon, tenminste.

beeld

FacebookChocZero

KOOP NU ChocZero Keto schors met amandelen, $ 15; amazon.com

ChocZero’s Keto Bark wordt momenteel gerangschikt als de bestverkochte chocoladereep op Amazon. Het bevat veel vet (10 gram per bar), weinig koolhydraten (2 gram netto koolhydraten per reep) en is gezoet met alleen monniksvruchten. Het is ook goedgekeurd voor een aantal andere buzzy-diëten, zoals soja-vrij, GMO-vrij en glutenvrij. ChocZero’s meest populaire smaak is gemaakt met donkere chocolade en amandelen, maar het merk spul bars met hazelnoten, kokosnoten en pinda’s, ook.

Neem ons niet gewoon op ons woord. Er zijn 520 beoordelingen om u te overtuigen om te kopen en te proberen – 405 van hen 5-sterren. “Zondig, weelderig en gezond !!” een persoon beschreef ze. Een ander zei: “Ik heb nog nooit zo’n goede suikervrije chocolade geproefd!” Iemand anders uitte zijn bezorgdheid over het feit dat alle recensies nep waren omdat ze zo positief waren. Helaas, hun ervaring bleek anders: “Eerlijk gezegd, ik dacht dat de recensies hier allemaal nep waren, omdat er zoveel leuke dingen waren en ik heb geen goede chocolade gevonden op mijn Keto-dieet dat niet al te bitter was. !! Er is geen bittere smaak en slechts 2 netto koolhydraten per portie !! Ik beveel het sterk aan !! “

beeld

FacebookChocZero

Dus het is gewoon een hap chocola tussen jou en het vermogen om een ​​review te schrijven die zwaar op de uitroep wijst.

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, amazon.com