Alles wat u moet weten over het eerste graan van General Mills in 15 jaar

Ontbijtgranen zijn zo nauw verbonden met onze jeugd dat we besloten om erachter te komen welke merken het jaar van geboorte hebben gelanceerd. Iedereen heeft een favoriet en herinnert zich de ochtend aan de keukentafel van zijn gezin. En nu, voor het eerst in 15 jaar, is General Mills debuut aan een nieuwe ontbijtgranen om herinneringen van a.m. te maken.

Tiny Tasting is verkrijgbaar in twee smaken en is een bosbessen- en aardbeisproeiing mini toast-vormige volkoren haver en maïsgranen. Het merk streeft naar een all-family-appeal, net zoals klantfavorieten zoals Honey Nut Cheerios en Cinnamon Toast Crunch.

beeld

General Mills

De newbie, zoals de meest recente iteraties van zijn voorgangers, bevat geen kunstmatige ingrediënten of kleuren. Maar toch “mensen vertelden ons dat beide soorten echt smaakten, en niet nep zoals ze gewoonlijk associëren met graanen met fruitsmaak,” schreef Mike Evenson, productontwikkelaar, op de blog van het bedrijf.

beeld

General Mills

Het meest interessante is dat het bedrijf nog geen graan heeft gelanceerd dat zich over 25 jaar nog in de schappen bevindt (de lancering in 1991, Basic 4, werd stopgezet). Toch merkte General Mills via een persbericht op dat de directe verkoop is gestegen door het vernieuwen van oude recepten en het spelen met nieuwe, verbeterde ingrediënten in oude standbys zoals Cinnamon Toast Crunch. Dus we zullen moeten zien hoe deze nieuwkomer het heeft met ontbijtfans.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

7 + 1 =