9 dingen die je moet weten voor het eten bij Quizno’s

1. Quizno’s werd geboren uit een goed Italiaans restaurant.

Oprichter Jimmy Lambatos opende Footers, een Italiaans restaurant, in 1978, waar hij de signature toasted subs ontwikkelde waar Quiznos later bekend om werd. Tot op de dag van vandaag zegt het merk graag: “Roosteren is een wake-up-call voor smaak!”

Bekijk dit bericht op Instagram

Bakstenen muur, waterval, Quiznos subs hebben het allemaal.

Een bericht gedeeld door Quiznos (@quiznos) op

2. De allereerste locatie geopend in Denver, CO.

In 1981 kregen de geroosterde subs van Lambatos – een eerbetoon aan de broodjes waar hij in New York woonde – een eigen huis in het eerste restaurant van Quizno in de wijk Capitol Hill in Denver en zijn er nog steeds..

3. Lambatos ontwikkelde al zijn eigen recepten voor Quizno’s.

In tegenstelling tot veel andere eigenaars van restaurantketens, was Lambatos een opgeleide professionele kok, dus nam hij het op zich om Quizno’s recepten voor brood, soep en dressing te ontwikkelen.

Bekijk dit bericht op Instagram

35 jaar geroosterd eten heeft zijn vruchten afgeworpen. Ontvang een van onze drie nieuwe Ciabatta Toasties voor $ 3,50!

Een bericht gedeeld door Quiznos (@quiznos) op

4. Quizno’s opende zijn eigen lijn van sportscholen.

In 2005 ging het bedrijf samenwerken met fitnessgoeroe Ray Wilson om een ​​lijn sportscholen genaamd 123 Fitness te lanceren die zich concentreerde op 30 minuten durende trainingslessen. Helaas was het idee van korte duur en waren er in 2008 twee keer zoveel gesloten locaties als open, met veel aanvragen voor faillissement.

5. Jim Parsons heeft Quizno’s te danken voor zijn grote carrière.

Voordat de acteur zijn optreden op The Big Bang Theory lanceerde, een van de meest populaire komedies op televisie, werd hij uitgebracht in de Quizno’s commercial uit 2003 die hem aantoonbaar op de kaart zette.