8 redenen waarom je Chicken Pot Pie nooit zou moeten eten

Kip pot taart is zielig en ik haat het. In tegenstelling tot mac en kaas, wens ik niet dat ik het leuk vond. Wil je weten waarom? Omdat het altijd een complete en totale teleurstelling is. De korst lijkt er altijd geweldig uit te zien, maar als je eenmaal graaft, ben je klaar voor verwoestende teleurstellingen. Kortom, het is triest excuus of een maaltijd en het verdient mijn tijd niet – of die van jou. Hier zijn de enige redenen waarom je het voorgoed moet laten liggen.

1. Het is een trieste, soepele puinhoop.

Kip is de beste. Jus is groots. Maar het kleverige mengsel dat in een braadpanschotel wordt gegoten voor kippenpotentaart is een belediging voor beide prachtige ingrediënten.

2. De groenten zijn onvoldoende.

Erwten en wortels? Wat is dit, een maaltijd op schoolkantine? Oh wacht…

3. Het hoort thuis in de schoolkantine.

Natuurlijk, het is snel, goedkoop en gemakkelijk te serveren aan honderd slimme middelbare scholieren. Maar dat betekent ook dat het niet de moeite waard is om thuis opnieuw te creëren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrij zeker dat dat niet is hoe het zou moeten lijken. #chickenpotpiefail #threehourswasted #bettertaste good #womenirl

Een bericht gedeeld door Kalle (@kasselin) op

4. Het geheel is één smaak.

Oh, je wou een romige maar goed gekruide schotel waar een saaie saus niet alles overvalt? Jammer genoeg, is kip pot taart hier om je dag te verpesten.

5. Het is helemaal verouderd.

Deze maaltijd met vleespasteitjes had geweldig kunnen zijn toen je ouders of grootouders opgroeiden, maar we hebben nu betere opties. Maak een braadpan die je tijd echt waard is.

beeld

6. Het verhaal van zijn oorsprong is huiveringwekkend.

In de 16e eeuw zouden de Britten levende vogels bakken in pastei van kippenbouillon. En soms vatten ze eerst vogels in elkaar. Walgelijk en weerzinwekkend, eerlijk gezegd.

7. Bladerdeeg is de enige goedmaker.

Als het bijvullen het enige is dat voor een gerecht gaat, waarom zou je dan verder gaan? Oh, je probeert gewoon de brij te verdoezelen met iets moois en perfect schilferig. Kan me niet voor de gek houden.

8. De bevroren versies zijn een nachtmerrie.

In tegenstelling tot pizza, pasta, oranje kip, ontbijtsandwiches, bagels en vrijwel al het andere voedsel op de planeet, is ingevroren kippottentaart altijd vreselijk. Alles in die dunne aluminiumpan is soupy of goopy en de korst – het enige goede deel! – komt nooit goed. De foto op de verpakking is altijd een leugen.

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 10 = 15