8 fouten die iedereen maakt bij het bestellen bij Dunkin ‘Donuts

Als je in fastfood werkt, heb je ongetwijfeld menu-items die je nooit zou aanraden en andere gerechten waarvan je denkt dat ze helemaal overschat en / of te duur zijn. Bij Dunkin ‘Donuts hebben we super slimme geldbesparende hacks bedacht. Maar hoe zit het met al die dingen die onze DD koffiebekers en sandwichmakers ons niet vertellen?

Dankzij enkele eerste handrekeningen van voormalige werknemers hebben we eindelijk antwoorden. Niet alleen zijn er dingen te vermijden, maar er zijn ook trucs om ervoor te zorgen dat uw bestelling correct wordt weergegeven.

1. Houd het kort en krachtig op de drive-thru.

Om te beginnen, “we zijn op een timer”, schreef Emily Daigneault oorspronkelijk op The Odyssey. “Het succes van elke Dunkin wordt gemeten door hoe snel hun drive-thru is.” Dit betekent dat u uw massale koffiebestelling voor het kantoor moet beteugelen en in plaats daarvan in de rij moet staan ​​- het zal het voor u en het restaurant snel houden.

2. Luister aandachtig.

Als een DD-medewerker uw bestelling herhaalt, let dan op. Niemand wil de verkeerde koffie krijgen. En geen enkele barista wil opnieuw beginnen op een drukke ochtend. “Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u precies krijgt wat u wilt!” Daigneault wijst op.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is nooit te laat om je dag te beginnen met @dunkindonuts ��☕️. . . #donuts #dunkindonuts #dd #dunkindonutslebanon #ddlb #jbeil #lebanon #lebanesefoodies #foodblogger #food #morning #coffee #livelovefood #zomatolb #foodie #foodies #eat #lebanesefoodie #hungryfoodielb

Een bericht gedeeld door Hungry Foodie LB ���� (@hungryfoodielb)

3. Je kunt geen “halve” room of suiker krijgen.

Volgens Daigneault gebruiken alle locaties van Dunkin machines om room, melk en suiker af te geven. Als je om halfroom vraagt, krijg je het niet. “Het is een machine met vooraf bepaalde instellingen, hetzelfde geldt voor suiker”, schreef ze. “Doe niet zo gemeen, we zijn gewoon eerlijk.”

Bovendien is er een standaard voor room en suiker. In een kleine koffie is dat elk twee, elk medium is drie, elk groot is elk vier, en extra groot is elk vijf. Als je een andere verhouding wilt, zeg het dan!

4. Bagels en broodjes worden automatisch geroosterd.

Dit geldt ook voor Engelse muffins en croissants. Zorg ervoor dat u aangeeft of u liever niet opwarmt.

Bekijk dit bericht op Instagram

sesam bagel geroosterd met roomkaas, worst ei en kaas croissant, en een appel beignet met koffie op de service plein Dunkin. ☕���� #bagel #coffee #croisant #eggs #donuts #dunkindonuts #dunkin #BrizCliz #breakfastclub #breakfast @dunkindonuts

Een bericht gedeeld door Breakfast Club (@brizcliz)

5. “Regelmatig” is geen ding.

Het heeft te veel verschillende betekenissen, afhankelijk van het individu. “Veel mensen hebben de neiging hun koffie regelmatig te bestellen en worden dan boos wanneer we precies vragen hoe hun koffie is,” merkte Daigneault op. Voor sommige mensen betekent dat heet en niet-bevroren, voor anderen betekent het de standaard koffiemengeling (tegen hazelnoot of donker gebraden vlees). In plaats van uw opdracht te versimpelen, moet u specifiek zijn.

6. De “eieren” zijn niet helemaal echte eieren.

Het verbeterde eiproduct van het merk bevat eiwitten, eigeel, sojaolie, water, maïszetmeel, zout, natuurlijke smaak, xanthaangom, cellulosegom en citroenzuur, zo meldt The Street. Dit komt omdat er geen flattop-roosters voor Dunkin ‘zijn om verse eieren ter plaatse te koken. In plaats daarvan worden deze voorgevormde “eieren” in seconden in een convectieoven opgewarmd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dunkin Donuts ���� !!! #dunkindonuts #krunch #fajitasandwich #instagram #chicken #burger #sandwich #eatrepeat #yummyformytummy #yummy #instapic #photooftheday #picoftheday #photography #photographer #iphonephotography # iphone6s #iphoneography #foodieforlife #foodphotography #foodporn #instagram #wajihahmed #wajihdiaries #deal #foodie #hungergames

Een bericht gedeeld door – WAJIH AHMED (@immacromaniac) op

7. De Big N ‘Toasted is vreselijk voor jou.

Verpakt met 14 gram verzadigd vet (dat is 70 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde!), 1.230 milligram natrium (dat is 51 procent van DRV) en een verbazingwekkende 345 milligram cholesterol (een indrukwekkende 115 procent van je DRV), Beschaafde rapporten. Heilige sh * t.

Bekijk dit bericht op Instagram

Genieten van een lekkere lunch zo dicht mogelijk bij Ventura Blvd lol Bedankt bros @ julie_818 @ enri007 #icedcoffee #bigntoasted #dunkindonuts #uberon

Een bericht gedeeld door Alan Escobar (@ilovelucyescobar)

8. Koffie-coolattas zijn slinkse, drinkbare desserts.

Een voormalige medewerker legde aan Mashed uit dat de lijn met koffie-gezwenkt Coolattas “oververhitte pendelaars met een zoetekauw verleidt een volledig dessert te dichten onder de indruk dat het koffie is.” We kunnen niet zeggen dat we het er niet mee eens zijn: de bevroren dranken, zoals frappuccino’s van Starbucks, zijn belachelijk zoet, beladen met siroop, ijs en room – om nog maar te zwijgen van een bosje slagroom. Ze lijken meer op milkshakes met een scheutje koffie en zitten ook boordevol calorieën en verzadigd vet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Trakteer me voor een drukke week! Hoe behandel je jezelf? #breaktime #yummy #dunkindonuts #coffeecoolatta #fallweatheristhebest

Een bericht gedeeld door Nylora Bruleigh-NH (@nylorajoy)

Volg Delish op Instagram.