7 redenen waarom je fruitcake nooit zou moeten eten

1. De “vrucht” is een mysterie.

Het traditionele recept vraagt ​​om gehakt, gekonfijt fruit en gedroogd fruit – plus noten en specerijen – maar als je ernaar kijkt, kun je niet vertellen wat ze in godsnaam zijn. Stukjes neon groen en florescent rood “fruit” zijn nauwelijks aantrekkelijk.

2. Het is een totale verspilling van calorieën.

Je krijgt alle suiker, vet en calorieën van cake maar geen van de “dat was het de moeite waard!” geweldige smaak. Laten we iedereen een plezier doen en vasthouden aan dubbele chocolade, peperkoek en zandkoekjes.

3. Zelfs drank kan het niet redden.

Als je de jouwe in geesten laat weken, laat dat het nog steeds niet smaken of er beter uitzien. Typisch boozy desserts zijn om voor te sterven, maar dit is de uitzondering op de regel.

beeld

4. Het is een veredelde baksteen.

Dit ding is erger dan een pond cake als het gaat om dichtheid. Zoet brood is niet bedoeld om zo vreselijk zwaar te zijn, en het idee om je buik na een volledig vakantiediner te laten zakken is grotesk.

5. Een brood duurt veel te lang.

De houdbaarheid van dit ding is dubbel verdacht. Wanneer je meer dan twintig jaar geleden een dessert bak en in plakjes snijdt en het nog steeds kunt eten, moet je erg achterdochtig zijn (en het nooit willen consumeren).

beeld

6. Fruitcake wordt niet eens meer serieus genomen.

Sommigen van jullie lezen dit waarschijnlijk af, Waarom bestaat deze lijst? Is niet iedereen er unaniem mee eens? Wie serveert dit zelfs nog meer? Nou, ik stelde mezelf dezelfde vraag, maar al snel realiseerde ik me dat sommige mensen niet weten hoe verouderde en slecht smakende fruitcake echt is. Vrijwel de enige mensen die het tegenwoordig eten zijn Britse royalty en overgrootouders die het sowieso niet eens kunnen proeven.

7. Het is het best gebruikt in fruitcake gooit.

Als katapulten zijn gebouwd met als enig doel fruitkoekjes over een uitgestrekt veld te gooien, dan is dat waar het dessert goed voor is. Einde verhaal.

Добавить комментарий

*

49 − = 39