7-11 Heeft BOGO gratis slurpes de hele week

Vanaf maandag pak je een vriend, je moeder, de rando aan de overkant van de hal of een onbekende op straat omdat Slurpees er een kopen, een GRATIS krijgen om 7-Eleven allllllllll volgende week.

De vijfdaagse “Share-A-Slurpee” -promotie is een manier om zowel het einde van de zomer als het nieuwe schooljaar te vieren, “zegt Sean Thompson, senior vice-president en chief customer officer voor 7-Eleven..

De keten heeft een goede reden voor zelfs degenen die nog niet op school zijn om deel te nemen. “Het kan ook een verfrissende manier zijn om de dag van iemand anders op te vrolijken met een gratis Slurpee-drankje wanneer ze zelf een Slurpee-drankje kopen”, zegt Sean in een persbericht.

Degenen die een Slurpee van formaat of smaak kopen bij deelnemende winkels in het hele land, ontvangen een tweede Slurpee-gratis. De gratis versie kan dezelfde grootte hebben als de Slurpee die je hebt gekocht, of kleiner, en moet worden ingewisseld op hetzelfde moment van aankoop.

De huidige Slurpee is een verfrissende smaak van een van je favoriete ontbijtgranen: Cap’n Crunch Crunch Berries. Andere opties (variërend naar locatie), zijn onder andere Wilde kersen, Blue Raspberry, Coca-Cola, Piña Colada en Slurpee Lite Lemonade.

beeld

7-elf

7-Eleven nodigt je uit om foto’s van je BOGO-ervaring te posten met #SlurpeeBOGO op Twitter, Instagram, Facebook en wat je anders nog gekke kinderen tegenwoordig aan het doen bent.

Als u deel uitmaakt van het loyaliteitsprogramma van 7 Rewards, tellen zowel de gekochte als de gratis Slurpee mee voor de programma’s “Koop zes, krijg de zevende gratis”. U kunt zich hier aanmelden door de app te downloaden door de 7-Eleven-bot op Facebook Messenger te verzenden of door een fysieke 7 Rewards-klantenkaart bij uw plaatselijke winkel te halen, de persmededelingen.

De BOGO-promotie loopt van maandag 13 augustus tot en met zondag 19 augustus. Zie je daar!

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, barnesandnoble.com