6 Things ‘Baywatch’ Ster Alexandra Daddario wil gezond blijven

1

Ze blijft actief op haar vrije dagen.

Bands jumpin ‘out the gym, no Shawn Kemp / In de VIP shootin’ niets dan geld jump shots @penelopecupcake @murphyfitness

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario)

Alexandra is groot in yoga-sessies voor wandelen en na het werk en is op basis van haar recente Instagrams net zo goed in de sportschool. Voor haar gaat sporten uit over gezond gewicht blijven. “Ik doe veel aan yoga en ben helemaal bezig om jezelf met liefde te behandelen als je een stressvolle dag hebt”, zegt ze. Tussen de trainingssessies, datums en het werk door houdt ze Kleenex-doekjes bij de hand om zich op te frissen. “Het is zo’n eenvoudig product om bij je te blijven dat het leven gemakkelijker maakt.”

KOOP NU Kleenex Natte doekjes, $ 13, amazon.com

2

Ze neemt de tijd om op te laden.

# adoptdontshop��

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario)

Yoga en meditatie zijn enkele van haar favoriete manieren om tot rust te komen, en ze spreekt beide methoden van harte aan. “Yoga helpt je op een andere manier met stress om te gaan”, legt ze uit. “Het is een geweldige manier om je hersens af te zetten in een wereld waar we allemaal voortdurend rondrennen en op onze telefoons. [Yoga en meditatie zijn] een geweldige plek om te beginnen.”

3

Haar snacks zijn supergezond.

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario)

Alles draait om schoon voedsel: Lara-repen, een eetlepel pindakaas of wanneer ze wat snelle energie nodig heeft, een halve avocado. Wat betreft de hype over het nemen van noten op wandelingen, zoals geadviseerd door elke ster ooit? Ze geeft de voorkeur aan PB.

KOOP NU Lara Bars, $ 24, amazon.com

4

Maar ze negeert niet helemaal snoep.

Nationale Doughnutdag is morgen, dus ik begin vandaag een voorsprong. Ik ben opgewonden om samen te werken met @Kleenex Wet Wipes als een DOER. Ik ren rond, reis, balanceer werk en plezier, en probeer mijn donut-fix op hetzelfde moment te krijgen, zoals jullie allemaal. Het leven wordt gek en rommelig. Ik ben dol op @kleenex nat doekjes omdat ze geweldig zijn voor het reinigen van mijn handen EN gezicht zonder agressieve chemicaliën, en ze zullen je huid niet uitdrogen. Morgen, als je #GovBallNYC bijwoont, kun je met mij meedoen aan de @Kleenex Cabana en wat scoren voor jezelf na het genieten van je donut op National Donut Day. #DontStopDoing #MadeForDoers #Ad

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario)

“Het gaat erom dat je jezelf af en toe uitgooit”, zegt ze. Op haar lijst: Snickers. donkere chocolade met fruit – “zodat ik kan doen alsof ik gezond ben”, maakt ze grapjes – en ijs op straat. Een meisje naar ons eigen hart.

5

Ze is realistisch over eten op de set.

@catdaddario

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario)

Hoewel de meesten van ons niets te maken kunnen hebben met ophangen met Zac Efron en The Rock aan het werk, voelen we de drang om zo nu en dan op de automaat of snacktafel te slaan. Voor Alexandra is dat een uitgebreide handwerkservice die vaak gevuld is met haar kryptonite – Pop-Tarts.

“Aan het begin van een shoot doe ik het heel goed,” zegt ze. Maar tijdens de productie, “je hebt niet geslapen en je werkt zo veel … je verliest zeker die controle en bent zoals alles.” Haar truc om weg te blijven? Vooruit plannen!

6

Ze houdt haar postgenoten tot een minimum beperkt.

Lunch met een geest

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexandradaddario)

“Ik gebruik veel postmates, maar ik probeer verantwoordelijk te zijn en niet te veel te doen,” geeft ze toe. In plaats daarvan houdt ze zich vast aan eenvoudige, gezonde maaltijden zoals eieren-in-a-gaten voor ontbijt en quinoa, kipfilet, avocado, Sriracha-kommen voor het avondeten. Nog een go-to-salmon met broccoli en quinoa.