6 Dingen die Hugh Jackman in al deze jaren in Wolverine-vorm had moeten blijven

Hij realiseerde resultaten, kost tijd.

Hugh Jackman

20th Century Fox

Toen Jackman zich aanmeldde voor het origineel X-Men film, hij gaf zichzelf drie weken om in vorm te komen. Toen zag de directeur hem … en duwde al zijn shirtloze scènes helemaal aan het einde van het productieprogramma, zodat hij meer tijd had om gebeiteld te raken, vertelde de acteur aan Stephen Colbert. Voor elke film sindsdien heeft hij zichzelf drie maanden gegeven om echt de sportschool te raken en hard te gaan werken aan schoon eten en gewichtheffen.

Hij gaf koolhydraten.

Happy Break The Wolverine Diet! @mariobatali je bent een legende! @jimmyfallon @wponx @ 20thcenturyfox

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman)

Als je dacht dat het dieet van Tom Brady beperkend was, is het niets vergeleken met dat van Jackman. De afgelopen 17 jaar heeft de acteur voornamelijk gestoomde kip, broccoli en bloemkool gegeten, onthulde hij tijdens De Tonight Show met Jimmy Fallon. Om het einde van zijn laatste run als Wolverine te vieren, hielp Fallon hem zijn vasten te verbreken met voldoende pasta om de hele school van Professor Xavier voor hoogbegaafde jongeren te voeden..

Hij ging naar “Progressive Overload.”

Dit is wat er komt van “iemand” die foto’s maakt terwijl ik train! #je weet wie je bent

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman)

Jackman’s trainer, David Kingsbury, liet de acteur beginnen met lichtere gewichten en hogere herhalingen, zoals hij bankdrukken, squats en deadlifts deed, en geleidelijk aan het gewicht (terwijl het aantal herhalingen verminderen) verlaagde. Het staat bekend als een progressieve overbelastingstraining en het doel is om te voorkomen dat je lichaam na een paar weken plateaut, Fitness voor heren gerapporteerd. 

Hij neemt push-ups naar het volgende niveau.

97, 98, 99 …

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman)

Jackman houdt zijn hartslag bij met intensieve oefeningen die zijn eigen lichaamsgewicht gebruiken (lees: geen halters vereist), zoals deze set van 100 klap push-ups. “Het heeft geen zin om gewoon op te bulken, want je moet functioneel zijn,” vertelde hij het tijdschrift.

Hij blijft flexibel met yoga.

Bewijs.

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman)

De grootste showman Star staat erom bekend yoga-studio’s te raken, zoals Yoga Bar, terwijl hij op Instagram zelfmoord deed met weerstandsbanden.

Er is één ding dat hij zegt dat je absoluut niet zou moeten doen.

Vecht met de enige echte scene! #bananawolverine @wponx @ 20thcenturyfox

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman)

En nee, het is niet tegen Banana Wolverine, hoewel hij dat ook niet zou aanraden. Het grootste geheim van Jackmans ader-knallend-gebeitelde blik houdt in dat hij zichzelf uitdroogt, wat ernstig gevaarlijk kan zijn voor iemands gezondheid. In de weken voorafgaand aan zijn shirtloze scènes, drinkt hij geleidelijk meer en meer water, krijgt hij tot 10 liter per dag (ongeveer 2,6 gallons) en gaat dan zonder iets te drinken voor de 36 uur voor de scène. ‘Je weet dat als je drie dagen zonder water gaat, je doodgaat,’ antwoordde Colbert, toen Jackman deze strategie uitlegde De late show.

“Je gaat zo dicht als je kunt, en dan, en dan zet je de klauwen aan, dammit,” zei hij. “Maar je verliest als 10 pond van dit alles, watergewicht. Doe het niet.”

Добавить комментарий

*

75 − 66 =