21 dingen die u moet weten voordat u uw boodschappen koopt bij Walmart

Walmart is een van die gigantische one-stop-superstores waar je binnen een trip een tv kunt binnenstappen, een paar nieuwe sokken, nieuwe gordijnen voor in je woonkamer, een nieuwe bril en een liter melk. Met de duizenden opties op de vele afdelingen – samen met rollbacks en andere deals – is het duidelijk waarom Wally World zo’n kolossale markt is geworden. Maar voordat je je boodschappen daar koopt, bekijk dan deze must-know tips en inzichten werkelijk maak kennis met de superstore en krijg de meeste waar voor je geld.

1. Het is nog niet zo lang geweest.

Geïnspireerd door het succes van zijn dubbelspot, opende Sam Walton de eerste Walmart in 1962 in Arkansas. Dus ondanks zijn wereldheerschappij is Walmart eigenlijk niet zo lang geweest als je zou denken.

2. Het is ook niet altijd super geweest.

Het eerste Walmart Supercenter, de reus die je waarschijnlijk gewend bent, opende in 1988 in Washington, MO. Het combineerde algemene koopwaar met een grote supermarkt om alles te bieden wat de consument zou willen.

3. De oprichter had gevoel voor humor.

In 1984 deed Sam Walton, de oprichter van Walmart, de hoelahoep op Wall Street – in volle Hula girl-regalia, die zijn belofte aan zijn medewerkers goedmaakte nadat ze in het vorige fiscale jaar een winst vóór belastingen van 8 procent voor belastingen hadden behaald.

beeld
walmart.com

4. Het logo van Walmart heeft belangrijke make-over ondergaan.

Walmart had geen officieel logo toen het voor het eerst werd gelanceerd, maar pas in 1964 koos het voor het westers geïnspireerde lettertype hieronder. Het logo ging vervolgens door vier make-overslagen totdat het in lijn was met het gestroomlijnde ontwerp dat we vandaag hebben.

beeld
walmart.com

5.There is een Walmart Museum.

Walton’s originele vijf-en-dubbeltje in Bentonville, Arkansas, dat zijn keten van Walmarts inspireerde, is nu het Walmart-museum. Het heeft een tentoonstelling, een 5 & 10 met koele retro vondsten en een ouderwetse frisdrank fontein.

6. U kunt uw biologische producten krijgen voor niet-biologische prijzen.

Walmart is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt als je organisch denkt, maar de keten heeft eigenlijk een brede selectie van biologische producten die goedkoper zijn dan bij andere supermarkten. GoBankingRates.com vond bijvoorbeeld biologische ketchup bij Wally World voor $ 2,58, vergeleken met $ 3,69 bij de supermarkt.

7. Je moet hier zeker je kruidenierswaren kopen.

Veel spaarsites en bloggers zijn het erover eens: u kunt goedkope benodigdheden kopen bij Walmart. Als u echter echt wilt opslaan, moet u merkartikelen overslaan en kiezen voor Great Value of Equate, de Walmart-merken, om serieus geld te besparen..

beeld

Flickr / Mike Mozart

8. Het is mogelijk om te besparen op merknaam koffie en thee.

Ja, dat klopt, je kunt een beetje geld besparen op je Sbux bij Walmart. Hoewel veel merknamen hun koffie- en theeselecties zelden uitsluiten, kunt u ze hier meestal tegen lagere prijzen lastigvallen. Sterker nog, Walmart heeft vaak kortingsbonnen voor deze items, dus dat kan werkelijk partituur.

9. Seizoensproducten worden zwaar verdisconteerd.

Laten we eerlijk zijn: Walmart-producten hebben de reputatie niet bepaald de beste te zijn. Maar je moet toegeven, een deal is een deal en Walmart heeft vaak behoorlijk goede op fruit en groenten. Laurie van Passionate Penny Pincher heeft bijvoorbeeld druiven gevonden van slechts 88 cent per pond en pinten aardbeien voor $ 1.

10. Sommige dingen zijn eigenlijk niet goedkoper bij Walmart.

Hoewel de algemene trend is dat dingen goedkoper zijn in de keten, zijn er een paar dingen die je moet vermijden als je niet te veel wilt betalen, zoals ontbijtgranen, frisdrank, vlees *, noten en zaden. Over het algemeen is het beter om deze items ergens anders te krijgen.

* Er is een manier om vlees voor minder te krijgen. Meer hieronder.

11. Misschien wil je Walmart-wijn gaan drinken.

U leest het goed, wij bevelen Walmart-wijn aan (nou ja, één fles specifiek). Walmart heeft feitelijk een bekroond rood dat 16.000 andere inzendingen verslaat in een blinde smaaktest. Beste deel? het is slechts $ 6,96.

beeld
Met dank aan La Moneda

12.De bakker zal je taarten echt voor je aanpassen.

De Walmart-bakkerij is absoluut bereid om je taart aan te passen, zelfs zo dat hij echt in de problemen is gekomen voor een twijfelachtige aanpassing.

13. Doe jezelf een plezier en controleer de klaring.

Er zijn veel doorbraaksecties aan de eindkappen van gangpaden, dus het is de moeite waard om een ​​perimeter-scan van de winkel te doen om te zien wat er verborgen is tussen de randen van de plek.

14. Maak gebruik van hun prijsvergelijking en prijsaanpassingen.

Het beleid voor prijsmatching verschilt per winkel, maar meestal is dit het volgende: ze komen letterlijk overeen met elke gepubliceerde prijs. Dus als je de tijd hebt, is het de moeite waard om naar advertenties en zelfs online retailers, zoals Amazon, te kijken om nog lagere prijzen te krijgen. Bovendien past Walmart de prijs van een artikel aan, dus als iets dat je hebt gekocht in de uitverkoop gaat, kun je naar de klantenservice gaan en het verschil terugkrijgen. Er zijn echter een paar uitzonderingen, die u hier kunt vinden.

15. Stel uw alarm een ​​beetje vroeger in.

Dit is misschien wel de moeilijkste om te doen, maar ook de meest lonende. Walmart herstelt zijn schappen van de ene dag op de andere, dus als je wat vroeger bent, moet je eerst alles kiezen. Niet alleen dat, maar vanwege de verandering in de ploeg zal er veel personeel op de vloer zijn, waardoor het veel gemakkelijker is om hulp te vinden als je het nodig hebt.

Bonus: De vleesafdeling tekent vaak vlees dat dicht bij hun houdbaarheidsdatum ligt in de ochtend en de bakkerij markeert ook een dag oud brood voor een snelle verkoop, dus vroeg wakker worden betekent dat je eerste punten krijgt op die deals.

Oprah loves bread
Weight Watchers / Giphy

16. Download de Savings Catcher-app. stat.

Met de Savings Catcher-app kunt u niet alleen goede deals afsluiten, maar ook prijsvergelijking voor u. Nadat je hebt geshopt, voer je je kwitantie in en de app berekent of andere winkels een lagere prijs hadden

s. Als dat het geval is, scoor je een Walmart-cadeaubon geladen met het bedrag van het prijsverschil.

17. Ga old school en knip kortingsbonnen.

Clipping coupons is zoooo tijdrovend, weten we. Maar ze zijn een zekere manier om te sparen, en aangezien Walmart zoveel kortingsbonnen gebruikt, is het allemaal de moeite waard als je je toch al goedkope boodschappen voor nog minder krijgt.

18. Bekijk online de spaar-vitrine.

Het is een beetje moeilijk te vinden, maar als je naar Walmart.com gaat en op alle afdelingen klikt, zie je een tabblad met de naam “besparingen showcase”, waar je een heleboel deals kunt vinden, waaronder rollbacks en clearance items..

19. Bekijk ook online lokale deals voordat je winkelt.

U kunt zien wat er momenteel te koop is bij uw lokale Walmart door online te gaan en op “mijn lokale winkel” te klikken. Op die manier kun je plannen wat het waard is om te kopen zonder uren in de winkel door te brengen.

20. Bestel uw boodschappen online voor ophalen in de winkel.

Walmart snapt mee, en nu kun je je boodschappen online bestellen en ze in de winkel ophalen (er wordt zelfs gezegd dat ze door Uber of eh, drone worden afgeleverd). Zodra u online bestelt, haalt een medewerker van Walmart uw spullen op en helpt u ze mee te nemen naar uw auto wanneer u langskomt om ze op te halen. Het is ook gratis.

21. Als er iets is, ga dan naar Walmart voor de exclusieve items.

Er zijn veel redenen om te gaan (en ook een heleboel redenen om niet te gaan) naar Walmart, maar als er niets anders is, moet je gaan voor hun exclusieve aanbod. Walmart werkt vaak samen met enkele van uw favoriete bedrijven (zoals Oreo en M & M’s) om uitsluitend snacks en snoep te bieden die u nergens anders kunt krijgen. Recente aanbiedingen waren gefrituurde Twinkies van de gastvrouw, Strawberry shortcake Oreos en erm, Peeps milk.

Pasen Sundae M&Ms

Walmart

Volg Delish op Instagram.