17 dingen die je niet wist over de Cheesecake Factory

Als u, net als wij, denkt dat cheesecake waarschijnlijk zijn eigen voedselgroep zou moeten zijn, dan zijn er een paar dingen die u absoluut moet weten over de nationale restaurantketen die aan het dessert is gewijd. De Cheesecake Factory is misschien wel je favoriete bestemming voor een date-avond of zelfs maar een paar plakjes torenhoge cheesecake met chocoladekoekjes, maar we weten zeker dat je bijna de helft van de dingen over het bedrijf niet wist. Lees verder voor alle details over uw favoriete dessertspot.

1. U hoeft niet meer op de cheque te wachten.

Als jij of iemand die je kent, er een gewoonte van heeft om je server op te zetten, wanhopig proberend zijn / haar oog van de andere kant van de kamer te vangen terwijl je een handtekening maakt, kun je eindelijk je pogingen tot ESP een rust geven: Cheesecake Factory heeft onlangs CakePay gelanceerd, een app waarmee je de rekening kunt splitsen en betalen (inclusief fooi) rechtstreeks van je smartphone.

CakePay app
Cheesecake fabriek

2. Drake-naam: hiermee wordt het merk in een nummer gecontroleerd.

In ‘Beroemdheden zijn ze net zoals wij!’ nieuws, de rapper die erom bekend staat dat hij de papa-dans in een coltrui omzet in een hit muziekvideo (ahem, “Hotline Bling”), bekent dat hij net zo geobsedeerd is door de CF als jij: “Waarom je met me moet vechten bij Cheesecake / Je weet dat ik er graag naartoe ga, “zingt hij in” Childs Play. ” Het motiveerde het merk om een ​​foto van een helikopter te tweeten met een dessert aan de zanger:

3. De keten begint aan de Superfood-trend.

Met een menu dat langer is dan de meeste kinderboeken, is het een wonder dat het bedrijf zelfs meer items kan bedenken om toe te voegen, en toch doet het dat voortdurend. Het nieuwste: een Super Foods-menu met recepten die rijk zijn aan antioxidanten, zoals amandelkorstige zalmsalade, boerenkool en quinoasalade, en ja, zelfs een superantioxidante salade op de neus, met spinazie, boerenkool, avocado, broccoli druiven en meer.

Super Antioxidant Salad

Cheesecake fabriek

4. Het begon allemaal met krantenknipsels uit de jaren veertig.

Evelyn Overton gebruikte een recept dat ze in de krant vond om haar eigen “Originele” cheesecake te maken die iedereen kent (en volledig geobsedeerd is door) vandaag. Daarna opende ze een klein winkeltje in haar kelder Detroit, MI.

beeld
De Cheesecake-fabriek

5. De eerste officiële buitenpost werd geopend in 1972.

De locatie in Los Angeles heette The Cheesecake Factory Bakery en pas in 1978 debuteerde de zoon van Overton, David, de eerste iteratie van The Cheesecake Factory in Beverly Hills met een dessert-voor-menu.

beeld

Flickr Creative Commons / Jeff Golden

6. Er zijn vandaag bijna 200 locaties.

De keten is uitgebreid naar 39 staten en vijf landen, maar blijft regelmatig meer locaties openen, inclusief langverwachte locaties in New York, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten..

beeld

7. Het is een van de beste bedrijven om voor te werken.

Volgens Fortuin, de Cheesecake Factory gerangschikt als # 92 op de lijst van 2014 van het tijdschrift en was de enige L.A.-gebaseerde onderneming om de snit te maken. Voordien stond het magazine in 2013 bekend als het nummer 6 meest bewonderde bedrijf in de voedingsindustrie.