13 Bizarre Pringles Smaken De wereld lust erover

Pringles Around the World

Pringles

Zoals Eggs Benedict en Roast Chicken. (En je dacht dat gezouten karamel en witte chocolade daarbuiten lagen.)

beeld

Amazone
Eggs Benedict

Zoals een redditor opmerkt, suggereert de spinazie op de foto dat dit technisch gezien eieren zijn met een Florentijnse smaak, niet met Eggs Benny, maar sommigen die het geprobeerd hebben, merkten een aparte ham-smaak op – niet de bladgroente. (Ook deze smaak – gevonden in Japan – is verre van de meest bizarre naam: in 2009 verkocht het merk een “Old American Circus” -ras, dat kennelijk op Honey Mustard smaakte, of funky mosterd.)

Psst … Als je de smaak wilt proeven, kun je een tube kopen op Amazon.

beeld

Garnalencocktail

Duitsland wil u het gedoe van het pellen en ontwikkelen van garnalen besparen, en u al die smaak (evenals tonen van tomaat, azijn en mayonaise, volgens het merk) in één kleine chip geven.

beeld

Amazone
Hot Diggity Dog

Deze Pringles met warme hond zijn misschien een exclusieve Walgreens in de Verenigde Staten, maar als je geen tube in een winkel bij jou in de buurt kunt vinden, kun je altijd wat vinden op Amazon.

beeld

Emmentaler

Pringles verkoopt zes soorten goedkope chips in de Verenigde Staten, maar je moet naar Nederland gaan als je deze Zwitserse kaassmaak wilt proberen, die wordt omschreven als het proeven van romig, romig en nootachtig.

beeld

Explosieve Chili

Met zo’n naam weet je dat deze chili-smaak moet zijn ernstig. Net als 5-alarm, verbruiken-met-een-liter-of-water ernstig. Het moet een intense jalapeñosmaak hebben, in evenwicht gehouden door kaas, kaas en meer kaas, maar je moet een ticket naar Australië boeken om zeker te weten.

beeld

Krab

Het is onduidelijk of deze meer op echte krab of gewoon op Old Bay-smaak lijken. Als u ooit in Rusland bent en een blikje probeert, laat het ons weten, oké?

beeld

Ketchup

Het is een interessante paradox: Amerikanen houden van onderdompelen in friet in ketchup, maar de gedachte aan het onderdompelen van chips in de specerij? Voorbij lopen. Harde pas. De aardappel-tot-ketchupverhouding lijkt er gewoon niet op, maar we zouden deze chips met Ketchup-smaak volledig proberen, die in Turkije worden verkocht.

beeld

Champignonsoep

Eindelijk een meer draagbare manier om onderweg van soep te genieten (soort). Japan weet wat er aan de hand is.

beeld

Kip en kruiden gebraden

Laat het aan de Fransen over om hun chips een luxe twist te geven, met smaken zoals Roast Chicken and Herb and Rosemary and Olive Oil.

beeld

Zout en zeewier

Mmm … smaakt net als per ongeluk een mondvol zeewater slurpend tijdens het zwemmen in de oceaan. Of, weet je, zeewierchips.

Haal deze smaak op in Thailand.

beeld

Serrano Ham

Op de een of andere manier hebben die gekke wetenschappers-schuine streep-genieën bij Pringles bedacht hoe de zoute, vlezige smaak van droog uitgeharde Spaanse ham in een chip kan worden gecondenseerd. Je vindt het in Mexico.

beeld

Vlam-gegrilde biefstuk

Het is allemaal de smaak van steak frites in een kleine chip. Glorious! Je kunt een tube in het Verenigd Koninkrijk pakken.

beeld

Screamin ‘Dill Pickle

Er lijkt niets vreemds aan chips met augurken, totdat je de descriptor bekijkt – waarom schreeuwen ze ?! Zijn pickles beschadigd bij het maken van deze snack ?! Wat gebeurd er?

Spoiler: het is omdat de smaak zo intens is dat je schreeuwt wanneer je het probeert. Of je lippen plooien, schrijft het bedrijf.

Добавить комментарий

*

26 − 19 =