12 Hilarious Animals Who DGAF over het stelen van uw eten

Het internet zoemde onlangs met video’s van schattige kleine dieren die iets niet zo schattig doen: het stelen van menselijke voeding. Critters van eekhoorns tot ratten tot giraffen (we maken geen grapje) zijn op camera vastgelegd en voedsel wegpakken van onschuldige, nietsvermoedende mensen. Bekijk de onderstaande video’s om de 12 slechtste overtreders op heterdaad betrapt te zien.

Verkrijg dit Bear Outta My Grill

Er is niet zoiets als een gratis lunch – tenzij je een bulldogachtige zwarte beer bent met een ernstig verlangen naar biefstuk. Eén familie nam de beer dapper op terwijl ze op hun grill zat en rende er een $ 20 entrecote – terwijl een van de kinderen hem aanspoorde om gewoon de kabobs te nemen. Blijkbaar voelde de beer ook geen vlees op een stok.

Zie, The Infamous Pizza Rat

Sinds hij twee jaar geleden voor de camera werd betrapt, is dit knaagdier een online sensatie geworden. De combinatie van drie nietjes uit New York City – de metro, pizza en ratten – toont Pizza Rat het soort geest en triomf dat elke New Yorker een lange dag op het werk bezorgt.

Добавить комментарий

*

61 + = 64