11 dingen die je moet weten voordat je gaat eten bij Buffalo Wild Wings

Iedereen weet dat het kijken naar sporten exponentieel beter is wanneer vleugels en bier erbij betrokken zijn, en Buffalo Wild Wings is de plek waar de trifecta van plezier samenkomt. Je zou het moeilijk hebben om een ​​plek te vinden met een breder scala aan wing sauce-smaken, en de visie van meerdere tv’s die elke denkbare sport schijnen is genoeg om volwassen mannen tot tranen toe te brengen. Om die redenen heeft elke sportliefhebber die zijn zout waard is urenlang aan deze ketting gejuichd in hun team, maar je zult zeker willen lezen hoe B-Dubs is geworden voordat je je volgende bende zonder botten hebt gescheurd.

1. Het begon allemaal op de Ohio State campus

Jim Disbrow en Scott Lowery waren zakenpartners in Columbus, Ohio, toen een verlangen naar buffelachtige kippenvleugels toesloeg. Ze waren niet in staat om de pikante saus overal in de buurt op te sporen, dus ze maakten hun eigen brouwsel en openden hun eerste restaurant op de campus aan de Ohio State University in 1982. De keten is nu gevestigd in Minneapolis, Minnesota, maar veel locaties zijn nog steeds geplaatst in de buurt van universiteitscampussen om studenten hun vleugel te laten repareren.

buffel Wild Wings
Buffalo Wild Wings

2. De oorspronkelijke naam was Buffalo Wild Wings & Weck

De oprichters dienden hun kenmerkende vleugels naast een andere favoriet uit het Buffalo-gebied: beef on weck. De sandwich bestaat uit warm rosbief op een kummelweckrol, bezaaid met koosjer zout en karwijzaad. Hoewel New Yorkse inwoners van de upstate houden van het spul, waren kippenvleugels populairder en werd de sandwich uit het menu geschrapt evenals de naam van het restaurant. Het wordt nu algemeen B-Dub’s genoemd, wat een geregistreerd handelsmerk is!

3. Er zijn meer dan 1.120 locaties en het telt

B-Dubs heeft locaties in de Verenigde Staten geopend en is in 2011 zelfs internationaal gegaan met een uitbreiding naar Canada. Nu kunnen mensen naar de sportbar gaan in Mexico, de Filippijnen en Dubai. De volgende zijn Saoedi-Arabië, India en Panama, aangezien de keten zich richt op 1.700 locaties in Noord-Amerika en 400 internationaal in de komende 10 jaar.

buffel Wild Wings

Buffalo Wild Wings

4. Varkens zonder been zijn de grote geldmaker

Het is geen verrassing dat de topaanbieder op het menu de kippenvleugels zijn! De keten verkoopt elk jaar bijna 2 miljard vleugels – dat zijn meer dan 1 miljard botervleugels en ongeveer 768 miljoen traditionele, of gemiddeld 27 miljoen per week. Tijdens maart Madness in 2015, zouden ze naar verluidt meer dan 100 miljoen hebben verkocht. WAUW.

buffel Wild Wings

Buffalo Wild Wings

5. Buffalo Wild Wings probeert de taco biz uit

De wing king besloot zijn teen in een ander fast-casual concept te dopen en verwierf in het voorjaar van 2016 een meerderheidsparticipatie in de keten R Taco (voorheen Rusty Taco), die “street-style taco’s”, bier en margs op de goedkope manier serveert.

6. De keten is de grootste schenker van tapbier in het land

Locaties bieden meestal minstens 20 (en maximaal 30) tapbiertjes, en klanten snoepen er echt van! Naast nationale merken zoals Sam Adams, verwacht u regionale picks van ambachtelijke brouwerijen van de tap te zien.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geniet van de vakantielichten. Met mate, natuurlijk.

Een bericht gedeeld door Buffalo Wild Wings (@bwwings) op

7. B-Dubs is serieus met sport bezig

De slogan is “Wings, bier, sport.” en ze beknibbelen niet op het derde element. Servers en barmannen kleden zich in B-Dubs-uitrusting die is ontworpen om op truien en activewear te lijken en in 2015 huurde de keten zelfs ‘gastkapiteins’ in om tv-kanalen te veranderen, bier en sausvoorbeelden aan te bieden en trivia-spellen met klanten te spelen tijdens grote sportevenementen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het merk in 2015 en 2016 de Buffalo Wild Wings Citrus Bowl sponsorde!

buffel Wild Wings Citrus Bowl

Buffalo Wild Wings

8. De restaurants krijgen hightech

De tv’s werden gebruikt om muziekvideo’s af te spelen, maar toen de plaats een populaire bestemming werd om door de jaren heen naar sportwedstrijden te kijken, moesten ze hun spel op de afdeling gadgets uitvoeren. Met het nieuwe restaurantontwerp van Stadia kunnen klanten profiteren van 30+ high-definition flatscreens die zich van muur tot muur uitstrekken, plus strategische stoelen en ultramodern geluid en video. Het idee is om het gevoel na te bootsen dat je in een echt sportstadion bent, en een videogamermuur draagt ​​gewoon bij aan het plezier. Er wordt ook een tabletsysteem geïmplementeerd om het gebruiksgemak te vergroten door klanten te laten bestellen en betalen aan hun tafel, zonder hulp van een server.

buffel Wild Wings

Buffalo Wild Wings

9. Ze hebben hun eigen Sauce Lab

Er zijn 21 signature sauzen, variërend van de milde Sweet BBQ tot de gevreesde Blazin ‘. B-Dubs ‘Sauce Lab is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken om te zorgen dat klanten hun vingers likken, plus ze zullen regelmatig oude smaken zoals Wicked Wasabi en Ghost Pepper opnieuw uitbrengen. Houd Summer Shandy en Strawberry Sriracha in de gaten, die debuteren in mei 2016.

buffel Wild Wings Sauces

Buffalo Wild Wings

10. Je kunt de Blazin ‘Wings Challenge nemen

Klanten die denken dat ze de hitte kunnen opnemen, kunnen hun smaakpapillen testen door binnen de 6 minuten 12 van de populairste vleugels van het restaurant te eten. Zorg ervoor dat je de regels volgt: geen drankjes, geen onderdompelende sauzen, geen kotsen en absoluut niet huilen. Als je de uitdaging hebt voltooid, neem je een gratis T-shirt mee naar huis!

Bekijk dit bericht op Instagram

Je weet hoeveel je nodig hebt.

Een bericht gedeeld door Buffalo Wild Wings (@bwwings) op

11. Er zijn serieuze kortingen

Happy hour geeft je kortingen op mixdrankjes, binnenlandse tap en ambachtelijke en premium bieren, plus $ 4 Shareables zoals taco’s, frites, gefrituurde augurken, mozzarella sticks en queso. Happy hour loopt van 4-7 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en de hele dag door op woensdag. Krijg de hele dag scherp geprijsde vleugels op Vleugeldinsdag en Zonder been op donderdag!

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 65 = 66