10 redenen Het is OK om weer bij Chipotle te eten

1. Het voedsel is veiliger om te eten dan ooit tevoren

Na enkele enge gevallen van door voedsel overgedragen ziekten in de restaurants, ondernam Chipotle actie om het risico van kruisbesmetting te verminderen. Tijdens een verplichte bijeenkomst met alle personeelsleden, kondigde de keten aan dat ingrediënten zoals tomaten, sla en paprika’s in een centrale bedrijfskeuken zouden worden geprepareerd in plaats van ter plaatse in elk restaurant, om te zorgen voor consistente, veilige praktijken die voorwaarts gaan. Bovendien meldden werknemers dat ze extra voorzorgsmaatregelen namen in de eigenlijke restaurants, zoals het blancheren van de groenten die werden geleverd voordat ze werden voorbereid om bacteriën te doden die klanten ziek konden maken..

beeld

2. De keten heeft echt hard gewerkt aan sanitatiebeleid

Medewerkers krijgen de instructie om niet alleen elk uur hun handen te wassen, maar ook onmiddellijk daarna een handdesinfecterend middel te gebruiken om aanhoudende ziektekiemen te verwijderen. Dankzij strikte nieuwe regels, kunt u er zeker van zijn dat iedereen die uw eten bereidt of kookt, aangespoeld is, vooral nadat u het toilet gebruikt of de vuilnis buiten zet..

3. Cinco de Mayo zal absoluut verlatingsangst veroorzaken

Terwijl je de feestelijke vakantie viert met een koude margarita, herinner je je nog hoe de Chipotle-medewerkers de guac van hun burritokom liefdevol klopten. Misschien krijg je een brok in je keel en begin je erover na te denken hoe schattig de man bij de kassa eruitzag in zijn met logomotief versierde bolkap … Oké, misschien overdrijven we een beetje, maar je weet dat je graag zou willen maken een burrito-run.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is geen kom. Het is een burrito die wild is geworden.

Een bericht gedeeld door Chipotle (@chipotle)

4. Managers zorgen ervoor dat hun werknemers gezond zijn

Als een Chipotle-medewerker zich onder het weer voelt, worden ze aangemoedigd om het direct aan hun manager te vertellen, en nu is er meer initiatief voor hen om dit te doen. In een poging om ziekteverspreiding te voorkomen (ze willen absoluut geen nieuwe uitbraak van norovirus), biedt de keten betaald ziekteverlof om werknemers aan te moedigen om de nodige vrije tijd te nemen om gezond te worden – in sommige gevallen is hen zelfs verteld niet om terug te keren naar het werk tot vijf dagen nadat hun symptomen verdwijnen!

5. Loyale klanten komen met een goed karma

Ondanks eerdere verklaringen van Chipotle-vertegenwoordigers dat de keten nooit klantbeloningen zou krijgen, zijn er nu plannen om een ​​loyaliteitsbeloningenprogramma te lanceren. Hoewel de details van het komende systeem niet zijn vrijgegeven, kunnen frequente burrito-eters waarschijnlijk uitkijken naar een aantal extraatjes in de nabije toekomst.

6. Er is sprake van een mogelijk ontbijtmenu

Chipotle is er trots op een eenvoudig, rechttoe rechtaan menu te hebben met weinig veranderingen sinds het begin, maar een andere vleesoptie zal binnenkort bij de rangen komen met biefstuk, kip, carnitas en barbacoa. Er is aangekondigd dat chorizo, een pittige worst gemaakt met kip en varkensvlees, beschikbaar komt, wat bijdraagt ​​aan de besluiteloosheid van klanten en leidt tot speculaties over ochtenditems zoals ontbijtburrito’s. Ga over, Egg McMuffin!

Bekijk dit bericht op Instagram

Burrito’s zijn de nieuwe bloemen. #ChipoteNote

Een bericht gedeeld door Chipotle (@chipotle)

7. Ze zijn serieus bezig met het vinden van voedsel

Chipotle heeft $ 10 miljoen toegezegd om boeren te helpen aan nieuwe voedselveiligheidsnormen te voldoen. Dat betekent dat telers uitgebreide test- en voedselveiligheidspraktijken moeten uitvoeren, wat resulteert in meer kwaliteit, lokale ingrediënten voor de restaurants van Chipotle in het hele land. Klinkt als een heerlijk initiatief voor ons!

8. Je mist gratis eten

In een poging om klanten weer door de deur te krijgen, biedt Chipotle talloze promoties, van gratis burrito’s op de dag van de nationale teamvergadering tot een BOGO-deal ter ere van Teacher Appreciation Day. Vrienden laten vrienden geen gratis eten missen!

9. Het nieuwe drankmenu zal je verbazen

Maak je klaar, want er komen cocktails aan! Chipotle goot al een tijdje klassieke margarita’s, maar het drankmenu zou wel eens serieuzer kunnen worden ondersteund met booze opties zoals frozen margs, sangria en zelfs bier van de tap. Iets wat we echt overal op locaties hopen te zien: een enorme koelbox vol met blikken in blik en gebotteld!

beeld

Westword.com / Mark Antonation

10. Je hebt carnitas-terugtrekking

Ben je de laatste tijd zenuwachtig geweest? Lijdend aan beukende hoofdpijn veroorzaakt door de geur van langzaam geroosterd varkensvlees? Je lichaam heeft een natuurlijke reactie op de ontbering van carnitas, en de enige remedie is Chipotle. We weten dat geen andere keten hun geheime recept kan repliceren, en we zijn hier om je te vertellen dat het goed is om toe te geven. Maak je klaar voor de beste burrito van je leven – afwezigheid laat het hart groeien!

Bekijk dit bericht op Instagram

Dat moment waarop je je problemen vergeet en onthoud dat het leven mooi is.

Een bericht gedeeld door Chipotle (@chipotle)

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

78 − 72 =