10 Over-the-Top Fair Foods die je moet zien om te geloven

Staatsbeurzen hebben lang de reputatie gehad alles te frituren – zelfs kauwgom, pepsi en hele boterhammen – en ze op een stok te zetten, maar dit jaar is een van de grootste beurzen van het land vertakt naar meer wereldse gerechten. Wees nog steeds je knapperige, beslag-houdende hart; er zijn nog steeds genoeg gefrituurde, spiesen gerechten. Alleen op de Minnesota State Fair ligt de nadruk minder op shockwaarde, en meer op het presenteren van klassieke smaken met een geheel nieuwe textuur of presentatie.

“Vorig jaar hebben we gefrituurde varkensstaart gemaakt en hoewel het veel aandacht trok – mensen waren er echt nieuwsgierig naar – het was niet op de radar van mensen om daadwerkelijk te eten”, zegt Thomas Kim, chef-kok en eigenaar van The Rabbit Hole, een Koreaans restaurant in Minneapolis, dat tot en met 30 augustus gerechten verkoopt op de internationale bazaar van de beurs (een ander restaurant zal zijn ruimte vullen voor de tweede week van de 12-daagse run).

Dit jaar koos hij een populair Aziatisch straatvoedsel, Taiyaki, het opsnuiven van de smaken terwijl ze proberen een groot beroep op het grotendeels Amerikaanse publiek te doen. Omdat de wafelkegel eruitziet als een vis, noemden ze het Carpe Diem, om op ‘karper’ te rafelen. Een aardbeienbalsamico-compote werd gebruikt in plaats van de meer traditionele rode bonen- en walnootpasta, die ze combineerden met vanilleboon-ijs, aardbeien en gemalen graham-crackers.

beeld

Jonathan Boulton

Hij is niet de enige die de dingen mengt. In Blue Moon Dine-In Theatre debuteerden eigenaren Steph en Mike Olson met een smakelijke draai aan apenbrood – een cheesy, zout Frans Uiensoepras – en brachten ze hun populaire SnoRibbons mee, een populair Taiwanees dessert met scheerijs in dunne linten, waardoor het een ijzig, suikerspinachtige textuur krijgt. Hoewel het dessert zelf misschien niet lijkt op alles wat de meeste Midwesterners ooit hebben gezien (de Olsons zeggen dat ze alleen soortgelijke snoepjes hebben gezien in Californië en New York, wat hen inspireerde om het drie jaar geleden op de Minnesota State Fair te introduceren), smaak is een beetje zoals mintchocoladeschilfer.

SnoRibbons

Jonathan Boulton

Bij Minnesota Wine Country gaan donuts en gefrituurde kaas naar boven, waarbij ze opnieuw worden beschouwd als gesuikerde spekreepjes en wijngebakken brieblokjes. Andere populaire maaltijden, zoals de Minnesota stapel, Hot Dish – een tater tot en gehaktbal braadpan – zijn skewered en gefrituurd, samen met nachos supreme (met de ingrediënten fijngestampt in gefrituurde ballen, dan gecoat in zure room en guacamole ), gegrilde kaas en Schotse eieren.

beeld

Jonathan Boulton

Om de primeur te krijgen voor al het eerlijke voedsel waar onze redacteurs geen genoeg van konden krijgen, bekijk de video hierboven. En als dat niet genoeg voor u is, mis dan onze top 15 lijst met de gekste gerechten die we hebben geprobeerd niet. (Vertrouw ons – we hebben ze allemaal geprobeerd, en we hebben de muffinbovenkanten en de torenhoge cholesterol om het te bewijzen.)

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 43 = 49