10 game-changing barbecue-hacks die je deze zomer nodig hebt in je leven

beeld

Met dank aan Gisteren op dinsdag

Het is een ding om een ​​barbecue te gooien. Het is iets anders om het goed te gooien. Hier vind je een aantal heerlijke BBQ-hacks om je achtertuin bash van �� naar ������ te nemen.

beeld

Getty Images
Stick een ijsblokje in je hamburger Patty – Yup

Waarom zou iemand een ijsblokje in een rauw stuk vlees stoppen, vraag je dat? Omdat je geen overdreven, walgelijke hamburgers wilt … duh! Deze truc komt van Graham Elliot: “Maak je pasteitjes, plaats dan je kleine ijsblokje erin en als je het grilt, houdt het het vochtig en voorkomt het dat het uitgedroogd raakt.”

beeld

YouTube
Reinig je grill met een rauwe ui

… Het is een natuurlijk desinfectiemiddel! Steek een vork in een helft en laat hem heen en weer over je hete grill. Als je met een op hout gestookte barbecue werkt, gooi je het erin als je klaar bent voor een bonus rokerig, lekker, ui-y smaak alles in wat je grilt.

beeld

Het meisje dat alles heeft gedaan
Snijd een watermeloen in plakjes zonder er een geheel van te maken

Wacht, het blijkt, het is echt niet zo belangrijk om een ​​watermeloen in mooie stukken van dezelfde grootte te snijden? Je snijdt het gewoon … en dan snij je het opnieuw … en dan snij je het voor de derde keer ?? Kijken!!!

beeld

De zoetste gelegenheid
Maak een schattig watermeloen-middelpunt terwijl je bezig bent

Nogmaals, t is lang niet zo moeilijk als je zou denken. Zoals The Sweetest Occasion laat zien, is het gewoon een kwestie van in plakken snijden, scheppen en een aantal heerlijke bloemen plaatsen. Nog een pluspunt: je hebt een stapel watermeloenscherven om te genieten van het post-vleesfeest.

beeld

Parker Feierbach
Delish Grilling Headquarters

Krijg alle favorieten van Delish voor buiten kookseizoen.

KOOP NU

beeld

Gisteren op dinsdag
Save a Trip, Use A Muffin Tin

Dit bespaart u niet alleen het gedoe om een ​​miljoen flessen te moeten uitpakken, maar het zorgt er ook voor dat uw BBQ ‘grammable as hell’ is. Kom op, is dat niet het schattigste BBQ-aangrenzend ding dat je ooit hebt gezien!?

beeld

Getty Images
Verwissel houten spiesen voor rozemarijntakjes

Niet alleen is de substitutie prachtig, maar de rozemarijn voegt een kruidachtige smaak toe aan je vlees, groenten, fruit, wat dan ook. Een andere BBQ-hack is om alles in zicht te spiesen en op de grill te gooien.

beeld

Getty Images
Leg wat citroenen neer

Natuurlijk, gegrilde vis is een geschenk uit de hemel, maar wist je dat als je citrus aanbrengt tussen zeevruchten en dat zoete, zoete vuur, er iets magisch gebeurt? Serieus – alle citrusvruchten en zeevruchten. Het is prachtig.

beeld

reddit
Wie heeft er overeenkomsten nodig als je Doritos hebt?

Natuurlijk, er gaan geruchten dat Doritos jarenlang brandbaar rond de webz zweeft, maar ze waren niet de moeite waard om op te letten totdat je merkt dat je een barbecue en allemaal uit wedstrijden werkte, amirite? Het werkt. Vertrouwen.

beeld

Getty Images
Houd je grill op twee verschillende momenten

We hebben vastgesteld dat je niet probeert alles te koken. Houd één kant van de grill superheet om af te maken wat er moet worden afgewerkt en afkoelen om alleen maar te houden wat er goed is gedaan.

beeld

Getty Images
Tangen ruilen voor stokjes

Tang gebroken? Te lui om schoon te maken? Ongeacht! Als je een paar losse eetstokjes hebt liggen, kun je die gewoon gebruiken om alles waarmee je werkt op de barbecue om te draaien. Gooi ze weg als je klaar bent.

Ga naar voren en grill.

Добавить комментарий

*

88 − 85 =