Gezonde maaltijden met een budget van O, het Oprah Magazine

zoet corn puree soup

Maria Robledo
Gezond eten kan betekenen dat je minder vet en calorieën nodig hebt, maar het andere onderdeel van een gezond dieet is koken met gezonde ingrediënten, zoals volle granen, verse groenten en onverzadigde vetten. Deze verleidelijke verzameling recepten van chef-koks in O, het Oprah Magazine (en een van Oprah zelf!) zal gewichtsverlies bevorderen zonder je als een gevreesd “dieet” te voelen. En omdat iedereen geld bespaart, hebben we recepten gekozen met goedkope hoofdbestanddelen en pantry-nietjes die je waarschijnlijk bij de hand hebt. Probeer voor meer recepten die zowel kostenbesparend als gezondheidsbewust zijn, Spicy Mexican Meals, Quick Zomerrecepten en gastronomische kipdiners – alles kost minder dan $ 3 per portie!

zoet corn puree soup

Maria Robledo
Sweet Corn Puree Soep

Verbeterd met prei en één aardappel (voor toegevoegde romigheid), deze soep voor zachte verse maïs bevat slechts een eetlepel boter en 1/4 kop melk in de hele batch, resulterend in een laagwaardig vetarm eerste-voor-de-dag of lunchproduct.

Recept: Sweet Corn Puree Soup

<p>Drie eenvoudige ingrediënten creëren een courgetteschotel met twee verschillende sauzen (rozemarijnyoghurt en courgettecoulis). Als u geen rozemarijn-olijfolie bij de hand hebt, kunt u uw eigen roerei bezielen door middel van het verwarmen van hart-gezonde olijfolie en rozemarijn gedurende een paar minuten op een laag vuur..</p><p><b>Recept: geroosterde courgette met rozemarijnyoghurt en courgette-coulis</b></p><p>“title =” Gebrande courgette met rozemarijnyoghurt en courgette-coulis ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6841b1797e_-_roasted-zucchini-yogurt-400.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Anna Williams

Gebrande courgette met rozemarijnyoghurt en courgette-coulis

Drie eenvoudige ingrediënten creëren een courgetteschotel met twee verschillende sauzen (rozemarijnyoghurt en courgettecoulis). Als u geen rozemarijn-olijfolie bij de hand hebt, kunt u uw eigen roerei bezielen door middel van het verwarmen van hart-gezonde olijfolie en rozemarijn gedurende een paar minuten op een laag vuur..

Recept: geroosterde courgette met rozemarijnyoghurt en courgette-coulis