Kylie Jenner’s 21e verjaardagstaart was een heerlijke ‘Grammable Sparkle M-E-S-S

In een andere wereld kunnen we dit hele ding samenvatten in een zin: “Kijk naar de grappige verjaardagstaart van deze 21-jarige!” Maar dit is onze wereld. En dit is geen gewone 21-jarige. En dit is geen gewone verjaardagstaart. En hier staan ​​we dan op het punt om een ​​diepe duik te maken op de 21ste verjaardagstaart van King Kylie Jenner.

Van wat we kunnen verzamelen (bedankt @JordynWoods voor je A + Snapchat-aanwezigheid), Kylie’s cake paste precies bij de rest van haar feest. Het was glinstering van boven naar beneden en overdreven duur uitziend.

beeld

Snapchat

Meer in het bijzonder was de vijflagige taart voorzien van een Kylie Barbie die in haar eigen glitterkots lag.

beeld

Snapchat

Andere Barbies verspreid over de taart waren ook in verschillende staten van weelderige wanorde – een reusachtige, glanzende in een wrap geklede bb gooide haar handen omhoog aan de andere kant van de taart, omringd door confetti en knepen, bijvoorbeeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

de verjaardagstaart van kylie��������

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner (@kyliesnapchat) op

Dit komt allemaal omdat, weet je, 21-jarigen legaal kunnen drinken, of wat dan ook. Hoe dan ook, felicitaties voor Kylie bij het bereiken van deze belangrijke mijlpaal en het vieren van wat ongetwijfeld haar eerste drankje ooit in stijl was.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish kookboek, amazon.com

Добавить комментарий

*

+ 29 = 34