Het eenvoudigste, meest indrukwekkende snackstadion ooit

Er is een dorp voor nodig om een ​​snackstadion te bouwen. Dat, geduld en kracht van het bovenlichaam.

Oké, dus dat is overdreven. De waarheid is dat toen we een snackstadion gingen creëren, we het onderzoek deden. We keken naar alle pinnen op Pinterest, de geweldige dingen die door onze zustermerken zijn gemaakt, de gekke ideeën die bedacht werden door hondsdolle voetbalfans in het hele land. En we kwamen snel tot een conclusie: alles leek een beetje hard. Zoals, te moeilijk voor ons. Mensen leken ongerezen ingenieursdiploma’s, achtergronden in timmerwerk of opleiding in de fijne kunst van kartonnen origami te hebben. Het enige wat we wilden doen, was iets geweldigs maken dat iedereen – zelfs wij – aankan.

Toen had onze art director, Mike, een idee: wat als we een snackstadion hebben gemaakt, rechtstreeks uit de dingen die je zou willen eten – geen structuur vereist? Het was een openbaring. Het enige wat het echt zou zijn was een studie in plaatsing. En we dachten dat als we zorgvuldig konden laten zien hoe we alles plaatsten, iedereen het kon doen.

Dus hier zijn we. We hebben het gedaan. En het was geweldig. PIN IT, en je hebt het voor altijd:

De Delish Ultimate Snack Stadium

Mike Stillwell

Het ziet er dramatisch en ingewikkeld uit, maar je kunt het ook. Onze startte met een reis naar Costco, maar alles is verkrijgbaar bij uw plaatselijke superstore of supermarkt. Het is gebouwd in vier delen:

1. De buitenste ring: drankjes. We hebben een ombre muur van Gatorade gemaakt – wat kan sportiever zijn! – en een binnenste ring van bruisend water (voor elk wat wils). Daarna hebben we de zijkanten opgevuld (de stands, als je wilt) met frisdrank aan de ene kant en bier aan de andere kant.

beeld

Ethan Calabrese

2. De eindzones: fiches en dips. Met drankjes als basis creëerden we kartonniveaus om guacamole en hummus te bewaren (de individuele kopjes die verkrijgbaar waren bij Costco waren perfect voor deze set-up-gasten kunnen gewoon pakken en gaan). In elke hoek hielden we het simpel (en vermijd vervuilende kommen) door geopende zakken chips en snacks op te hangen.

beeld

Ethan Calabrese

3. De juichende secties: voorgeportioneerde kopjes. Afzonderlijke kopjes Pringles (beste partij voor elke snack ooit) liggen voor de blikjes – en voor hen staan ​​kopjes mozzarella-sticks (elk met een basis van marinarasaus) en buffalo wings.

beeld

Ethan Calabrese

4. Het veld: broodjes en meer. We namen vooraf gemaakte schotels met sandwich-wraps en plaatsten ze aan de uiteinden van het veld. Vervolgens, met een spinazie dip op de 50-yard lijn, creëerden we een face-off tussen chips en groenten (genomen van een vooraf gemaakte vegetarische schotel). Op ons feest winnen chips door een aardverschuiving. duh.

beeld

Ethan Calabrese

Beyoncé en Coldplay brengen het beter naar de halftime-prestaties: dit snackstadion kan ze misschien net op de achtergrond brengen.

tussendoortje stadium

Ethan Calabrese

Volg Delish op Instagram.