Deze 7 Cheap Booze Hacks zullen je nacht serieus classificeren

De eerste keer dat je een slok neemt uit je Solo-kopje warme PBR en denkt: “Ik verdien het beter” is een coming-of-age-moment. Het is een keerpunt dat een niveau van volwassenheid en zelfbewustzijn markeert dat voorheen onbekend was voor jou … een bar mitswa van soorten. Helaas, in tegenstelling tot bar mitswa’s, brengt een hernieuwde wens om alcohol te drinken niet veel geld met zich mee.

Maar vrees niet, vrienden – je hoeft je huurgeld niet te storten op alcoholische dranken of ambachtelijk bier om ervan te genieten om er een paar terug te gooien. Met jouw magere budget in het achterhoofd hebben we geniale trucs afgerond om goedkope alcoholsmaak beter te maken. Twee Buck Chuck, goed sterke drank en licht bier kunnen profiteren van deze eenvoudige tweaks.

1. Infuus met een lage drank.

De beste manier om drank op de onderste plank te verbeteren, is de smaak te maskeren. Het inbrengen van goedkope wodka met snoep voegt zoetheid toe om de harde smaak te verzachten – probeer deze geniale Pink Starburst Cosmos of maak Gummy Bear Sangria voor je volgende feestje. En vergeet niet: Sangria faalt nooit. Onze Rainbow Sangria en Fireball Sangria zijn het bewijs.

Starburst Vodka

Chelsea Lupkin

2. Maak je eigen wijnkoelers.

Behandel goedkope wijn als basis, en je kunt het volledig omtoveren tot een verfrissend drankje. Kies voor een witte wijn of rosé die goed samengaat met andere smaken. Combineer gelijke delen wijn en frisdrank om wat fizz-factor toe te voegen (club frisdrank, seltzer of tonic zijn geweldig), en meng dan een beetje gearomatiseerde likeur bij – denk fruitige Schnapps, Pucker of Chambord. Voeg de likeur naar eigen smaak toe en serveer het brouwsel op ijs met een garnituur van vers fruit en drink met je pink als je zin hebt.

3. Beluister uw wijn – geen karaf vereist.

Als je vino koopt voor minder dan $ 10, heb je waarschijnlijk geen mooie karaf rondslingeren, dus gebruik wat je hebt! Giet een fles wenkbrauwwijn in de blender en meng deze ongeveer 30 seconden. Laat het schuim bezinken en drink het dan. Dit doet het werk van het openen van de wijn tot zuurstof om de tannines te regelen, wat het een bittere smaak kan geven.

beeld

Bruce Shippee / EyeEm

4. Zet je Brita aan het werk.

Goedkope wodka is gemakkelijk te identificeren vanwege de oogstrelende geur en het totale gebrek aan drinkbaarheid. Als je je beperkt tot het ruwe spul, probeer het drie tot vijf keer door een Brita-filter te halen en ontspan het dan. Het filter is bedoeld om organische onzuiverheden uit water te verwijderen, dus het idee is dat het hetzelfde kan doen met sterke drank, zodat het gemakkelijker naar beneden gaat. Het is waarschijnlijk het beste om de werper vanaf nu alleen voor dit doel te gebruiken, tenzij je een vleugje wodka-smaak in je water hebt..

5. Upcycle frat-party bier.

Zelfs aanvallende spoeltjes zoals PBR en Corona kunnen worden gered met de toevoeging van een aantal slimme ingrediënten. Maak smakelijke biercocktails door je favoriete brouwsel te combineren met gratis sappen of likeuren – tarwebier speelt lekker met citrusvruchten zoals grapefruit, terwijl Mexicaans bier de smakelijke smaken van tomaat en hete saus aankan.

Budweiser Bottles

Budweiser / Facebook

6. Verhoog goedkope wijn met bubbels.

Als de SodaStream nog niet je favoriete keukengadget was, zal het nu zijn. Goedkope witte wijn of rosé die te wensen overlaat, voelt zich opeens een beetje verleidelijk of verkolen. Vul een SodaStream-fles zoals je zou doen met water (ga niet over de streep!) En voeg een paar fizz-pompen toe. De bubbels zullen de wijn meer aromatisch doen lijken en verser smaken. Je zou zelfs kunnen denken dat je Champagne drinkt!

Champagne Toast

Getty Images

7. Mix het in een bevroren drankje.

Wanneer al het andere faalt, moet iedereen worden afgeleid door op een leuke manier verdrietige drank te drinken. Zet een partij ijzige cocktails op en je vrienden zullen zich meer zorgen maken over de bevriezing van de hersenen dan enige aanwijzing van Smirnoff. Crowd-pleasers zoals kleurrijke Skittles Vodka Slushies of Frozen Sangria Margaritas zullen elk feest starten.

kegelspel Slushies

Chelsea Lupkin

Volg Delish op Instagram.