De leukste verpakking voor al uw Valentijnsdagtraktaties

 <p>Presenteer versgebakken lekkernijen en Valentijnsdagsnoepjes in prachtig verfraaide dozen, tassen en containers.</p> <p>Deze versierde mousseline-tassen zijn precies goed voor het verpakken van lekkernijen voor vrienden, geliefden of klasgenoten van uw kind. </p> <p><strong>De gestencilde geschenkzakken maken:</strong><br/> Gebruik een stans of een ambachtelijk mes om een ​​ontwerp in diepvriezerpapier te snijden om een ​​sjabloon te maken. Het gebruik van een ambachtelijke stoot, zoals die voor de kleine harten, maakt stenciling eenvoudig. Reserveer alle benodigde porties om een ​​letter te vormen, zoals de cirkel in de kleine letters g. Met een droog strijkijzer op matig vuur strijk je het vriezerpapier (glanzende kant naar beneden) op de mousseline. Plaats kartonafval in de zak en dep de ambachtelijke verf op mousseline. Haal vriestpapier voorzichtig af terwijl de verf nog nat is.</p> <p>“title =” Stenciled Gift Bags ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/640×320/54f65c490bb44_-_1-stenciled-gift-bags-mslo0214-s1.jpg?resize=480 : *”</p> <p>/></p> <div class= Met dank aan Martha Stewart Living

Verspreiding van de liefde op Valentijnsdag gaat helemaal over de kleine details, zoals het verpakken van zelfgemaakte koekjes. Hier zijn eenvoudige en elegante manieren om uw geschenken te koppelen die uw speciale persoon vertellen: “Ik dacht dit jaar aan u een beetje extra.”

Als u alles wilt weten over de zoete, doordachte details, probeer dan een wijn uit die perfect bij uw romantische diner past.

 <p>Presenteer versgebakken lekkernijen en Valentijnsdagsnoepjes in prachtig verfraaide dozen, tassen en containers.</p> <p>Deze versierde mousseline-tassen zijn precies goed voor het verpakken van lekkernijen voor vrienden, geliefden of klasgenoten van uw kind. </p> <p><strong>De gestencilde geschenkzakken maken:</strong><br/> Gebruik een stans of een ambachtelijk mes om een ​​ontwerp in diepvriezerpapier te snijden om een ​​sjabloon te maken. Het gebruik van een ambachtelijke stoot, zoals die voor de kleine harten, maakt stenciling eenvoudig. Reserveer alle benodigde porties om een ​​letter te vormen, zoals de cirkel in de kleine letters g. Met een droog strijkijzer op matig vuur strijk je het vriezerpapier (glanzende kant naar beneden) op de mousseline. Plaats kartonafval in de zak en dep de ambachtelijke verf op mousseline. Haal vriestpapier voorzichtig af terwijl de verf nog nat is.</p> <p>“title =” Stenciled Gift Bags ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65c490bb44_-_1-stenciled-gift-bags-mslo0214-s1.jpg?crop=1.0xw: 1xh, center, top & resize = 480: *”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Met dank aan Martha Stewart Living

Gevlochten geschenkzakken

Deze versierde mousseline-tassen zijn precies goed voor het verpakken van lekkernijen voor vrienden, geliefden of klasgenoten van uw kind.

De gestencilde geschenkzakken maken:
Gebruik een stans of een ambachtelijk mes om een ​​ontwerp in diepvriezerpapier te snijden om een ​​sjabloon te maken. Het gebruik van een ambachtelijke stoot, zoals die voor de kleine harten, maakt stenciling eenvoudig. Reserveer alle benodigde porties om een ​​letter te vormen, zoals de cirkel in de kleine letters g. Met een droog strijkijzer op matig vuur strijk je het vriezerpapier (glanzende kant naar beneden) op de mousseline. Plaats kartonafval in de zak en dep de ambachtelijke verf op mousseline. Haal vriestpapier voorzichtig af terwijl de verf nog nat is.