Trebuie să vezi acest copac uimitor făcut din sticle de vin

Sărbătorile sunt un moment minunat pentru vin și mâncare, indiferent dacă faceți șampanie pe NYE sau savurați sangria de vin fiert, alături de friptura de Crăciun. Este aproape inevitabil ca bucătăria dvs. va fi plină cu sticle goale de vin de orice dimensiune și formă, mai ales dacă sunteți gazda desemnată pentru vacanță. Sau dacă credeți că sticlele de vin sunt frumoase și nu pot suporta să le aruncați.

Geniile de la Silver Oak Cellars și-au pus sticlele goale de vin pentru a le folosi bine, construind un pom de Crăciun cu adevărat magic. Acum, am făcut destul de puțini copaci alternativi (comestibili) în acest an, ca acest copac de Crăciun Oreo și aceste adorabile Reese lui tratează. Dar am fost destul de pardosiți de creația enormă, strălucitoare a oțelului de aur.

imagine

Pahare de stejar argintiu

Bradul de vinuri este o tradiție de stejar de argint și este puțin diferit în fiecare an. “Arborele de sticlă de stejar de argint a fost creat ca o modalitate amuzantă de a angaja fanii noștri în timpul vizitei la Silver Oak pe parcursul sărbătorilor”, spune Kathleen McLeod, directorul Silver Oak, marketing, retail și ospitalitate. “De-a lungul anilor, a luat o viață proprie, devenind unul dintre copacii cei mai fotografi din Valea Napa”.

Copacul din acest an are o înălțime de 16 picioare, folosește un raft de vinuri personalizat pentru a crea un efect de vârf de lemn de pin și deține mai mult de 500 de sticle. Este o mulțime de Cab Sav – dar, din moment ce vinul este bun pentru tine, bea! Au folosit sticle verzi și clare pentru a crea un design simplu, iar o stropire de lumini cu lanțuri albe face acest arbore un spectacol super festiv.

Silver Oak este o fabrică din California cu podgorii în Valea Napa și Valea Alexandru și produce exclusiv Cabernet Sauvignon. Vinul lor este descris ca fiind “prietenos cu alimentele” și “delicios de băut”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Pomul de sticlă de stejar din argint este înapoi! #lifeisacabernet

Un post partajat de silveroakcellars (@silveroakcellars) pe

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

5 + 3 =