Crăciunul în jurul lumii: clasele de sărbători globale

De asemenea known as the bread of Jesus, cougnou is a sweet treat made with raisins in the shape of an infant Jesus. It's a Christmas classic, and Belgians often enjoy it with a cup of hot chocolate.

Utilizatorul Instagram bbguepe
Acest sezon de vacanță, mergeți la nivel global în bucătărie cu mâncăruri de Crăciun și Hanukkah din întreaga lume. De la alimente pe care nu ați auzit-o (gândiți la prăjitura de orez purpuriu) la clasice, cum ar fi plăcinta de prăjituri, nu există lipsă de inspirație internațională. Vrei să iei marginea acestui sezon de sărbători? Avem colecția perfectă de cocktail-uri sofisticate pentru dvs. Dacă sunt dulciuri pe care le căutați, verificați această colecție de cookie-uri de Crăciun și deserturi.

De asemenea known as the bread of Jesus, cougnou is a sweet treat made with raisins in the shape of an infant Jesus. It's a Christmas classic, and Belgians often enjoy it with a cup of hot chocolate.

Utilizatorul Instagram bbguepe
Belgia: Cougnou

De asemenea, cunoscut sub numele de pâinea lui Isus, cougnou este un dulce tratat făcut cu stafide în forma unui copil Isus. Este un clasic de Crăciun, iar belgieni se bucură adesea de o ceașcă de ciocolată caldă.

Kransekake — a cake made from almonds, sugar, and egg whites enjoyed on special occasions like Christmas and weddings — has a sweet structure: it gets its cone shape from many concentric rings stacked and held together with icing.

Tom Tomkinson Fotografie
Danemarca și Norvegia: Kransekake

Kransekake – o prăjitură făcută din migdale, zahăr și albușuri de ou se bucură de ocazii deosebite precum Crăciunul și nunțile – are o structură dulce: își obține forma conului din multe inele concentrice stivuite și ținute împreună cu glazura.

 entire country might just eat moros de guandules con coco for Christmas Eve dinner. Though it sounds complicated, it's simpler than you might think: All it takes is rice, pigeon peas, and coconut milk.

Utilizator Flickr Bordecia34
Republica Dominicană: Moros de Guandules con Coco

Întreaga țară ar putea mânca doar moros de guandules con coco pentru cina de Crăciun. Deși sună complicat, este mai simplu decât vă puteți gândi: Tot ce trebuie este orez, mazare de porumbei și lapte de nucă de cocos.

Carne tocată pies have been a British Christmas tradition since as far back as the 13th century. While some Brits still cook them with minced meat, these days, they're often made up of spiced fruits and sugar for a sweet dish.

Utilizatorul Flickr Simon Cocks
Anglia: Piesele de minciună

Coșurile de minci au fost o tradiție britanică de Crăciun încă din secolul al XIII-lea. În timp ce unii britanici încă mai gătesc cu carne tocată, în aceste zile, ele sunt adesea alcătuite din fructe condimentate și zahăr pentru un fel de mâncare dulce.

Aceasta's believed that about half of the country's yearly oyster production is consumed during the week between Christmas and New Year's Day — that's a whole lot of oyster food, but we don't blame the French for indulging in the delicacy at this special time of year.

Amabilitatea lui YumSugar
Franța: Stridiile

Se crede că aproximativ jumătate din producția anuală de stridii a țării este consumată în timpul săptămânii între Crăciun și Ziua de Anul Nou – este o grămadă de mâncare de stridii, dar nu dăm vina pe francezi pentru a se deda la delicatețe în această perioadă specială a anului.

Nu Dutch Christmas meal would be complete without stroopwafels. The treat, made from two thin waffels filled with syrup in the middle, is often sold in streets as a Christmastime snack.

Anna Monette Roberts
Olanda: Stroopwafels

Nici o masă olandeză de Crăciun nu ar fi completă fără stroopwafeli. Tratamentul, făcut din două buze subțiri umplute cu sirop în mijloc, este adesea vândut pe străzi ca o gustare de Crăciun.

Aceasta's like Christmas cake for Italians. Panettone, a sweet bread in the shape of a dome, hails from Milan but is eaten throughout the entire country and is typically made using raising and candied citrus peels. It's not easy to prepare, though: Made from a sour dough starter, it rises several times, and takes a few days to bake.

Flickr Utilizator Nicola din 1972
Italia: Panettone

E ca și tortul de Crăciun pentru italieni. Panettone, o pâine dulce în formă de cupolă, vine din Milano, dar este consumată în întreaga țară și este făcută în mod obișnuit prin coji de citrice și de cireșe. Nu este usor sa te pregatesti, insa: Fabricat dintr-un starter aluat, se ridica de cateva ori si dureaza cateva zile pentru a coace.

KFC — yes, Kentucky Fried Chicken — is a must-have Christmas meal for many Japanese, so much so that they'll line up for hours outside the fast-food chain on Christmas Eve. People even begin reserving buckets (or

Flickr Utilizator kadluba
Japonia: KFC

KFC – da, Kentucky Fried Chicken – este o masă de Crăciun cu nevoi speciale pentru mulți japonezi, atât de mult încât să se alăture orelor în afara lanțului de fast-food din Ajunul Crăciunului. Oamenii încep chiar să rezerveze găleți (sau “butoaie de partid”) de luni de pui în avans.

În many countries, including Mexico and those in Central and South America, tamales are a go-to Christmas meal. Cooking them takes a long time— making the dough, stuffing it with pork or other fillings, wrapping it in banana leaves or corn husks — and the process itself has become a holiday tradition.

Amabilitatea lui YumSugar
America Latină: Tamales

În multe țări, inclusiv în Mexic și în America Centrală și de Sud, tamales sunt o masă de Crăciun. Gătarea lor durează mult timp – făcând aluatul, umplând-o cu carne de porc sau alte umpluturi, înfășurându-l în frunze de banane sau în coji de porumb – și procesul în sine a devenit o tradiție de vacanță.

Aceasta's bright purple, it's made using bamboo, it's a Christmas dessert? In the Philippines, it is. Puto bumbong, a rice cake made of rice cooked in bamboo tubes before it's steamed, gets its color from the mixture of sweet and black rice. Once cooked, it's usually topped with butter, sugar, and grated coconut.

Flickr User tacit requiem (joanneQEscober)
Filipine: Puto Bumbong

Este violet luminos, este făcut din bambus, este un desert de Crăciun? În Filipine, este. Puto bumbong, un tort de orez făcut din orez gătit în tuburi de bambus înainte de a fi aburit, își obține culoarea din amestecul de orez dulce și negru. Odată gătite, este de obicei acoperită cu unt, zahăr și nucă de cocos rasă.

<p>Verificați mai multe feluri de mâncare inspirată de la <i>YumSugar:</i></p><p><b>Cultura culturii cu alimente: tradiții globale de nuntă culinare</b></p><p> <b>Gustați statele: 50 de produse alimentare americane Iconic de la A la Z</b></p><p> <b>Oferiți un bucătar aspirant Aceste 15 instrumente esențiale</b></p><p>“title =” Idei mai mari ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/320×320/54f642f1473d8_-_holiday-foods-world-intro-ys1212-de.jpg?resize=480 : *“<br/>/></picture><p></span></p><div class= Flickr Utilizator Nicola din 1972, Sara Yoo, Flickr User Bordecia34

Mai multe idei grozave

Check out mai multe feluri de mâncare inspirată de la YumSugar:

Cultura culturii cu alimente: tradiții globale de nuntă culinare

Gustați statele: 50 de produse alimentare americane Iconic de la A la Z

Oferiți un bucătar aspirant Aceste 15 instrumente esențiale

Добавить комментарий

*

48 + = 54