Această cameră Kit Kat Candy zdrobeste casele plictisitoare de turtă dulce

La fiecare sărbătoare, ați stabilit cu cele mai bune intenții să faceți o casă de turtă dulce, dar dacă încercările dvs. sunt ceva asemănător cu al nostru, se întâmplă mai des o gigantică grămadă de glazuri, biscuiți și bomboane, care este poate cea mai bomboanele neapărat s-au uitat vreodată. Dar înainte de a renunța la ele pentru totdeauna, avem un truc și vă va ajuta să faceți cea mai ușoară (și, de asemenea, cea mai delicioasă) casă de turtă dulce.

Kit Kat Gingerbread House

Jonathan Boulton

Uitându-ți abilitățile de decorare (sau lipsa acestora), cea mai dificilă parte a construirii unei case de turtă dulce se obține totul ca să te ridici și să rămâi la locul ei, așa că în loc să lupți cu cookie-urile, să le ignori în întregime și să te îndrepți direct spre culoarul bomboanelor pe Kit Kats.

Plăcile cu ciocolată sunt perfecte pentru a vă înșela spre o casă sterilă de dulceturi. Layerul și setul Kit Kats, leagă-le împreună cu ciocolata topită.

trusă Kat Candy House

Jonathan Boulton

Când ajungi la vârf, completează deschiderea cu kitul gigant Kats și folosește kitul de ciocolată albă Kats pentru a construi acoperișul. Apoi, decorați cu bomboane și biscuiți graham ca de obicei.

trusă Kat Candy House

Jonathan Boulton

Nu numai că este mai ușor decât să faci o casă de turtă dulce, dar TBH, oricum, are un gust mai bun decât turta dulce. Da, turta dulce este festivă și totul, dar știi că ar fi mai degrabă să spargi o piesă din acea casă Kit Kat.

trusă Kat Candy House

Jonathan Boulton

Credință pentru dependența mea de cupcake pentru inspirația originală.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.