8 idei ușoare și elegante de lumânări de Crăciun

imagine

Adam Gault / Getty Images

Lumânările oferă o strălucire instantanee care face ca toată lumea să pară puțin mai frumoasă decât de obicei – ce altceva ați putea dori la Crăciun? Să nu mai vorbim că schimbarea lumanari transformă instantaneu starea de spirit a camerei, ceea ce este perfect dacă vă aflați distractiv în mod repetat în timpul sărbătorilor. Datorită acestor sfaturi de cumpărare și decorare a lumânărilor, casa dvs. – sau oaspeții dvs. – nu va arăta niciodată așa de bine la Crăciun.

1. Vestea bună este că puteți renunța la lumanari de lux care vin în containere scumpe și de marcă. Cine vrea numele altcuiva în jurul casei când găzduiește? Lasati-i pe cei la camera de oaspeti si la baie si concentrati-va in loc de sfeșnici si lumanari simple.

2. Cheia pentru decorarea cu lumânări este de a varia înălțimea lor și de a se lipi de o culoare. Pe lângă faptul că are avantajul de a păstra cumpărăturile dvs. simplu, acest lucru creează un aspect lustruit care este perfect pentru ocazie. Cumpărați un sortiment de lumânări cu stâlp, conic, votiv și ceai. Multe magazine le vând cu saci sau cutii de câteva zeci. Indiferent ce nu folosiți la Crăciun, veți lucra pentru nopțile de vară târziu pe terasă.

3. Lumânările cu lumină de ceai și lumânări votive se pot potrivi în același tip de suporturi, cum ar fi cele din sticlă scurtă. Sfeșnicul este disponibil în toate formele și dimensiunile, de la tradițional la contemporan. Fie alegeți-le pentru a se potrivi cel mai bine cu stilul casei dvs., fie creați un contrast prin prezentarea candelelor antice alături de plăcile dvs. albe pătrate. Utilizați sticlă clară pentru ca lumina să se aprindă bine. Aranjați mai multe lumanari pe o placă dreptunghiulară sau plasați-le individual pe suporturi mici, plate.

4. Vasele rotunde mici și pietricele înalte, de asemenea, fac minuni ca lumânări. Folosiți-le cu lumanari regulate sau le umpleți cu apă, cu ornamente de Crăciun sau cu afine și puneți în acestea o lumânare plutitoare. Un bol funcționează bine și cu lumanari plutitoare. Pentru un aranjament mixt, trandafirii tăiați în tema de culoare sunt foarte scurți și puneți-i în apă cu lumânarea.

6. Păstrați lumanari parfumate cât mai departe de hrană, astfel încât nimic să nu concureze cu aroma caramelizată a șuncălui sau a curcanului. În intrare și în camera de zi, utilizați una sau două lumânări ușor parfumate, împreună cu cele nescrise. Mirosul subtil va contribui la sentimentul primitor al casei fără a fi copleșitor.

7. Lumanari conice din sfeșnici de argint și stâlpi albi și lumanari votive pe platouri de argint vă vor oferi eleganței instantanee. Această combinație specială de culori este potrivită pentru o cină de 4 stele cu o seară de Crăciun.

8. Lumanari în culori calde creează o atmosferă confortabilă și invită conversații îndelungate în jurul mesei, pe măsură ce focul se spargă în șemineu. Lumanari colorate roșii sau ruginite conferă aspectul luxos atunci când sunt folosite cu elemente decorative din aur. Ivelele sunt cele mai usor de utilizat, deoarece lucreaza cu totul.

Anne E. McBride este scriitor și editor pentru mass-media pentru consumatori, comerț și media academică. Ea este directorul colectivului de bucate experimentale de la Universitatea din New York și al Centrului pentru presa alimentară la Institutul de Educație Culinară. Ea a scris Boboc de ciocolată și Bite Size cu bucătarul-șef François Payard și în prezent co-autorizează o carte despre lucrul în industria alimentară.

Добавить комментарий

*

5 + 4 =