4 lucruri pe care nu le știai despre sărbătorile clasice ale lui Hershey

Este greu să te gândești la reclame de vacanță iconice, fără a menționa Săruturile lui Hershey. Mulți dintre noi au crescut cu anunțul, care arată 11 ciocolată “sunând” în tonul “Noi vă dorim un Crăciun fericit”, și poate numi practic ordinea în care fiecare Kiss se mișcă.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu, totuși, este povestea din spatele felului în care această reclame a venit la viață – și impactul ei asupra acestei zile.

Este cel mai lung produs comercial al Hershey. Vreodată.

Promoția a difuzat în fiecare sărbătoare de la debutul său în 1989, ceea ce înseamnă că oricine sub 26 de ani nu a cunoscut niciodată o lume fără ea. Te uiți la tine, Taylor Swift, Daniel Radcliffe, Selena Gomez și Justin Bieber.

Un angajat a plecat în Rogue pentru a face acest lucru comercial.

John Dunn, managerul mărcilor Hershey la vremea aceea, sa îndreptat spre San Francisco pentru a crea o serie de reclame Kisses, toate concentrându-se pe ideea de “capricios”. Lucrează împreună cu firma de publicitate Ogilvy & Mather și Colossal Pictures, o companie de producție pentru a crea anunțurile, iar când și-a dat seama că lucrează înainte de termen, a cerut celor doi membri ai echipei să vină cu o reclama comercială.

Dunn nu era autorizat să facă o vacanță comercială, dar a făcut-o oricum, conform arhivelor lui Hershey; era atât de încrezător că putea să-și vândă șeful cu ideea.

imagine

HISSHEY’S KISSES / YouTube

Ultima secundă este crucială.

La sfârșitul filmului, Kiss pe extrema dreaptă începe să sune înfricoșător, iar când dirijorul (care se întâmplă să fie trunchiul pomului de Crăciun al lui Hershey’s Kisses), în final, mișcările pentru ca Kiss să se oprească, ciocolata frenetică “își șterge fruntea “folosind panglica ca și cum ar fi un braț. Acest semn de ușurare ajută la inelul acasă nevinovăția și capriciile mărcii Hershey’s Kisses, rapoartele lui Hershey, făcându-l o scenă critică în anunț.

Este un studiu de caz în Timelessness.

De vreme ce traseul comercial se desfășoară într-o perioadă atât de scurtă – doar câteva luni din an – și folosește o colindă clasică de Crăciun, oamenii nu s-au obosit de anunțuri de-a lungul anilor. În plus, deoarece produsul în sine nu sa schimbat, Săruturile “nu se uită ca reclamele obișnuite”, a declarat Leah Longan, fostul director de marketing pentru produsele de cofetărie din ciocolată de la Hershey. New York Times în 1994.

Cu fiecare an care trece, anunțul declanșează sentimente de nostalgie – vă puteți aminti când ați văzut-o pentru prima dată și asociați amintirile de sărbători din trecut, făcându-l o tradiție în sine.

Ceea ce poate fi cel mai impresionant, totuși, este că, în doar 16 secunde, Hershey va ajunge într-un fel în spiritul de vacanță – și te face să te gândești să-ți iei un sac de ciocolată Kisses – fără să spui cu voce tare un singur cuvânt. Cântecul joacă pe tot parcursul comerțului, cu doar linia “Sărbători fericite de la sărutul lui Hershey” care apare sub bomboane de la sfârșitul anului.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

43 + = 50