Weight Watchers lanseaza vinul alb caloric alb

Dieta imperială Weight Watchers intră în afacerea vinului – un fel de. Compania a anunțat tocmai un Sauvignon Blanc cu calorii inferioare, numit Cense, care are mai puține puncte pe sticlă decât vino tipic.

Poate părea o extensie a mărcii aleatorii, până când veți vedea datele brute. Vinul este a doua băutură cea mai urmărită – cafea fiind prima – în conformitate cu Ryan Nathan, vicepreședinte pentru produse, licențiere și comerț electronic la Watchers Weight. Astfel, compania a încheiat parteneriat cu producătorul din California Truett-Hurst Winery (care produce vinuri pentru comercianții cu amănuntul, cum ar fi Trader Joe’s). Scopul a fost acela de a crea un vin care a coborât în ​​trei puncte, în loc de cele patru tipice, spune Nathan.

Trucul sa dovedit a fi într-un algoritm care menține zahărul și calorii scăzute – deci un 5 oz. sticla contine doar 85 de calorii, comparativ cu cele tipice 120 – dar, de asemenea, a redus nivelul de alcool. Cele mai multe vinuri sunt etichetate între 9 și 15 procente, iar Sauvignon Blancs vine în jurul valorii de 11-13.5. Cense este de 9,6% alcool în volume.

Tămâia Wine
Greutate

Dezvoltarea unui vin cu conținut scăzut de calorii, asigurând în același timp vinul bine gustat, nu a fost ușor, spune Phil Hurst, co-fondator și președinte și CEO al Winery Truett-Hurst. Compania a imaginat inițial că, dacă au început cu un roșu mare, roșu – ca un Zinfandel sau Syrah din Dry Creek din California – și ar fi redus alcoolul, ar fi avut încă un vin incredibil de robust. Ei nu au avut dreptate. De fapt, a luat compania doi ani pentru a ateriza pe formula sa ideala. Vinificatorul Ross Reedy a afirmat că alegerea unui vin aromat în mod natural, care era crocantă, bogată în aciditate, dulce în aromă și nu avea nevoie de tratament de stejar – și apoi reducerea alcoolului – ar face truc. Deci, s-au întors spre Sauvignon Blanc.

Strugurii pentru Cense provin dintr-o viță de vie din Marlborough și se transformă în vin acolo, apoi vinul este transportat în S.U.A., unde alcoolul este redus și vinul este îmbuteliat.

Uneori, atunci când puneți un vin de alcool inferior într-o linie, acesta poate părea subțire sau încremenit în comparație cu frații săi de alcool mai înalți. Nu așa cu Cense. După ce am prelevat o sticlă, am fost surprinși să găsim cât de mult a gustat ca un Sauvignon Blanc clasic. Nasul este greu pe grapefruit – mai ales grapefruit roșu roșu – plus un pic de Meyer lamaie, urmată de un indiciu de ananas dulce. Aceste arome duc la aroma, care este citrusie, cu o notă de note verzi de tip jalapeno. Cimentul a țipat aciditatea, deși nu e așa de gustoasă.

Începând cu ziua de astăzi, puteți cumpăra o sticlă de la Censewines.com, începând cu 15 dolari, iar la magazinele Kroger, unde se vinde pentru 13,99 dolari. Cele două companii se așteaptă să lanseze o rosé în viitorul apropiat.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

59 − = 53