Walmart vinde acum fructe Punch Punchles

imagine

Erin Cullum / Popsugar Food

Știm că ești obsedat de muraturi. Am hrănit această foame toată vara cu cele mai nebunești rețete de murături pe care le putem veni – de la sushi de murat până la glisiere. Deci nu ne-am putut abține să fim entuziasmați când am auzit că Walmart este sărind pe “murăturile sunt uimitoare” bandwagon.

Aproximativ 1.400 de magazine vând acum “Tropickles”, muraturi de castravete care plutesc într-un borcan de fructe roșii. Muraturile sunt sub marca Walmart’s Great Value, dar super-centruul recunoaste ca nu au fost primele care sa se gandeasca la idee. Combinația este deja super-populară, mai ales în sud.

Într-o declarație, compania a spus: “Cuplul modern, pateul cu murături și fructe s-au întâlnit pe social media (au legat peste rețete pe Pinterest, pentru a fi exacte), acum sărbătorim unirea lor pe rafturile magazinelor Walmart”.

Borcanele merg cu câte 2 $ fiecare, deci practic avea pentru a le încerca dacă întâlniți un borcan. Dacă sunteți un fan al combo-ului sărat-dulce, acestea ar putea fi gustul dumneavoastră preferat.

Pentru toți puristii de murături, pe piață există astăzi o cantitate insuficientă de gustări de muraturi cu aromă obișnuită, de la popsicles la sifon.

Descărcați programul Delish aplicaţia astăzi.

Urmați Delish pe Instagram.