Walmart se confruntă cu spate pentru refuzul de a coace un tort “Blue Lives Matter”

imagine

Când vine vorba de controverse culinare, prăjiturile continuă să fie o cauză principală a feudelor online. După ce o serie de magazine de coacere au fost comandate în instanță pentru a servi cupluri de același sex și o mamă a fost lovită la o altă brutărie pentru a face ca ursuleții de plus să fie corecți anatomic, confecționarea continuă să fie în centrul chestiunilor politice.

Cel mai recent, Walmart a intrat în incendiu pentru că a refuzat să creeze un tort “subțire albastră”, făcând titluri pe site-urile de știri conservatoare după ce clientul a dezvăluit că a fost pentru pensionarea tatălui ei de la forțele de poliție.

Potrivit lui Fortune, trei angajați de la Walmart din McDonough, GA, în afara Atlantei, au refuzat să coacă și să decoreze un tort cu mesajul “Blue Lives Matter”.

“Unul dintre brutari mi-a spus că designul ar putea fi perceput drept rasist și nimeni nu se simte confortabil decorând tortul”, Jordan Harkins, 21 de ani, care a încercat să comandă tortul, a declarat Todd Starnes, conservator, din magazin. “Am fost atât de șocat, nu știam ce să fac sau să spun, dar încercam să nu-mi pierd temperamentul sau să fac o scenă”.

imagine
Facebook

După ce un prieten a postat despre incidentul de pe Facebook – și a primit observații furioase – managerul magazinului la chemat pe Harkins să-și ceară scuze și a ajuns să facă tortul. Între timp, departamentul de comunicații corporative al companiei Walmart a emis o declarație:

“Scopul nostru este sa avem mereu grija de clienti, insa, uneori, ne asteptam. Suntem bucurosi ca ne-am putut conecta cu familia pentru a-mi cere scuze si pentru a face acest lucru cu placere”, a afirmat retailerul intr-o declaratie. Dar acest lucru nu este suficient pentru Harkins, care a declarat pentru NBC: “Aceasta nu se compară cu faptul că nu ar fi trebuit să se întâmple vreodată în primul rând”.

În tot acest timp, dezbaterile se declanșează online prin intermediul acestui tort și dacă mesajul său este rasist, dacă subminează mișcarea “Negre vieți” și dacă ar fi trebuit făcută deloc.

imagine
Facebook

imagine
Facebook

imagine
Facebook

imagine
stare de nervozitate

imagine
stare de nervozitate

imagine
stare de nervozitate

imagine
stare de nervozitate

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

4 + 1 =