Vei fi obsedat de noul sandwich de homar roșu

Lobsterul roșu a adăugat recent un nou element la meniul pe care îl va aprecia cineva din nord-est: o rolă clasică de homar. Sandwich-ul este disponibil pentru o perioadă limitată de timp, ca parte a unui nou dejun special de 9.99 USD.

Potrivit brandului Eating, masa specială de prânz este numită “Lunch Lover’s Lunch” și este disponibilă numai în zilele lucrătoare, între orele 11:00 și 03:00. Aveți posibilitatea de a alege una dintre cele trei intrări, care, de asemenea, vine cu o selecție de salată laterală sau ceașcă de supă – fie New England Clam Chowder, fie supa de bacon cu cartofi cremos. Sunt incluse și biscuiții Cheddar Bay nelimitate (cea mai bună parte a mesei, în opinia mea).

Lobsterul roșu a mers după carte cu rola de homar, a aruncat carnea de homar cu o alioli de baze de lămâie și a încărcat-o într-un bun pe grilă.

imagine
homar roșu

Este una din cele trei intrări incluse în pachetul special. Există, de asemenea, salata de Caesar salată de homar, o salată clasică de caesar, însoțită de o carne de homar de Maine; și o pizza Lobster-and-Langostino este o porție de jumătate din mâncarea obișnuită, care are o crustă subțire și este însoțită de carne de mahine și langustino de homar, mozzarella, roșii proaspete și busuioc.

imagine
homar roșu

Nici un cuvânt despre cât timp sărbătoarea Lobsterfest va dura, așa că vă sugerăm să vă îndreptați spre cel mai apropiat restaurant ASAP.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 1 = 8