[UPDATED] IHOP este servirea all-you-poate-manca Clatite timp de sase saptamani drepte-din nou

UPDATE: 2 ianuarie 2018 la ora 2:24.

IHOP începe noul an prin aducerea înapoi a uneia dintre cele mai populare promoții ale mărcii: Permițând clienților să se complacă în stive nesfârșite de clatite pufoase și tocate, toate la un preț scăzut, scăzut de doar 3,99 USD.

La fel ca și anul trecut, afacerea este bună numai pentru cele mai cunoscute clatite de udar IHOP. Începând cu data de 2 ianuarie, oaspeții se pot bucura de un pachet de 5 clătite de lapte – sau o plăcuță combinată cu două clătite cu ouă, browns, și o selecție de cârnați, șuncă sau slănină – urmată de o livrare nesfârșită de stive scurte până când oaspeții au avut în cele din urmă destul. Potrivit unui comunicat, afacerea este bună pentru alte șase săptămâni, terminând pe 11 februarie.

Promovarea Pancakes All-You-Can-Eat este valabilă numai în locațiile participante, deci dacă sunteți sceptici cu privire la faptul dacă veți găsi afacerea la magazinul dvs., puteți apela sau verifica site-ul oficial al IHOP.

ORIGINAL POST: 3 ianuarie 2017 la ora 6:24.

Ori de câte ori un lanț oferă gratuit la alimentele noastre preferate (înghețată, cartofi prăjiți, cafea), puteți să pariați că suntem peste toate ofertele delicioase. Și când promoția include castroane nesfârșite de paste sau plăci de creveți, nu ne oprește să scufundăm și să luăm parte cu forță. Deci, acum că IHOP a adus înapoi clatite cu toate acestea, nu ne va opri de la OD’ing pe sirop de arțar.

Potrivit unui tweet de la brand, afacerea “all-you-can-eat” a început pe 2 ianuarie, dar Brand Eating raportează că va avea loc până pe 12 februarie. Aceasta este o perioadă de șase săptămâni de degustare în clatite nesfârșite.

Din nefericire, nu vă puteți împăca pe o grămadă de prăjituri de iaurt sau puteți încerca o stivă scurtă de cupcake decadentă. Afacerea este bună numai pentru pachetele de clătite clasice de lapte de la restaurant.

Pe cât de uimitoare sună acest lucru, nu ar fi amabil să nu subliniem că poți participa la flapjacks fără sfârșit la Denny tot anul pentru 4 $. Pentru fiecare propria-i iubitoare de lapte.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

33 − 24 =