[UPDATE] PF Chang lui dă drum liber Sushi Joi

UPDATE: 23 octombrie 2017, ora 1:11.

Chiar credeți că obțineți sushi gratuit la P.F. Chang ar fi o afacere unică? Asta e prostie. Restaurantul din bucătăria asiatică oferă clienților încă o șansă de a face bani cu sushi gratuit la oricare dintre cele 200 de restaurante din SUA.

După ce a promovat afacerea anul trecut și a vândut peste 100.000 de rulouri de sushi, P.F. Chang’s a adus promoția în acest an, iar oaspeții se pot opri la restaurantul de joi, 26 octombrie, pentru a se bucura de o rolă gratuită de ton roșu sau California Roll, fără a fi nevoie de cumpărare. Clienții care speră să-și răscumpere rulourile de sushi gratuite iau aminte că, în plus față de ofertă, sunt doar bune pentru o singură rolă pe persoană, sunt valabile și în locațiile participante și nu includ restaurantele situate în aeroporturi, Puerto Rico, Hawaii sau cele care tocmai și-au deschis porțile în ultima lună.

ORIGINAL POST: 24 octombrie 2016 la 3:16 p.m.

Știm deja că sunteți obsedat de P.F. Chang faimoasa carne de vită mongolă din cauza faptului că sosul dulce, lipicios este atât de dependent. Și în această săptămână aveți o scuză pentru a lovi lanțul pentru felul tău preferat – să plătești niște sushi liberi.

Toată ziua, în timpul orelor de program regulate, joi, 27 octombrie, restaurantul va servi sushi gratuit la cele 211 de locații (cu excepția aeroporturilor și avanposturilor din Puerto Rico și Hawaii), oferind oaspeților o rolă de ton picant sau rolă din California. Cea mai bună parte este că nici măcar nu trebuie să cumperi nimic pentru a răscumpăra afacerea. Tot ce trebuie să faceți este să menționați afacerea sau să prezentați o reclama gratuită cu sushi în telefon.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Toată luna septembrie, este #RiceGiving la P.F. Chang. Pentru fiecare comandă #sushi ordonată, un bol de orez va fi donat celor care au nevoie datorită Feeding America și @think_rice. Ajutați-ne să atingem obiectivul nostru de a dona 200.000 de lire sterline de orez! #NationalRiceMonth

O postare partajată de P.F. Chang (@pfchangs) pe

Cu toate acestea, trebuie să vă luați masa și să puteți răscumpăra o singură rolă pe persoană. Dar nu există o limită maximă pentru fiecare tabel. Deci, dacă vroiai să rotunzi zece BFF-uri pentru a împărți o grămadă de rulouri de ton subțire și o jumătate de duzină de carne de vită mongolă (sau poate cu fasura verde tempura ești o chestie?), Nimeni nu te oprește.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.