UPDATE: Noua aromă a lui Krispy Kreme a fost descoperită

UPDATE: 26 ianuarie 2018 la 1:35 pm.

După o săptămână de vot, fanii au decis cu privire la aroma următoare Krispy Kreme. Lanțul de gogoși a anunțat ieri că, timp de o săptămână, în această primăvară, gogoșii cu lămâi verzi vor fi vânduți la toate locațiile Krispy Kreme. Aproape două milioane de voturi au fost exprimate, în conformitate cu Brand Eating, cu lămâi bate la caramel, afine, și artar, în această ordine.

Concursul a fost anunțat la începutul acestei luni și marchează a patra oară când Krispy Kreme și-a oferit gogoasa clasică glazură într-un nou gust. Gogoanele originale glazurate au primit primul lor makeover în luna august, când a fost vândut un gust de ciocolată în onoarea eclipselor solare. Arome de dovleac și de dulce au fost vândute în calități extrem de limitate la sfârșitul anului 2017, de asemenea.

Krispy Kreme nu a anunțat încă data exactă despre care vor fi disponibile gogoși, dar va fi cândva în această primăvară.

ORIGINAL POST: 16 ianuarie 2018, ora 13:48.

Anul trecut, Krispy Kreme și-a vopsit gogoșii verzui originali pentru Ziua Sfântului Patrick, le-a adus în ciocolată pentru eclipsa soarelui în luna august și a lansat un gogoșel glazurat special pentru Crăciun. Dar acum că este în 2018, Krispy Kreme îi lasă fanilor să aleagă următoarea aromă glazurată a gogoșilor.

În perioada 16 ianuarie – 22 ianuarie, puteți vota între afine, caramel, lămâie și arțar. Aroma câștigătoare va fi lansată pentru o săptămână completă în această primăvară.

imagine

Krispy Kreme

“Pentru a incepe acest an, atingem acest entuziasm si mobilizam acel angajament pentru a ne face pe fani parteneri de inovare”, a declarat Jackie Woodward, Chief Marketing Officer al Krispy Kreme Donuts. “Este un pas fără precedent Krispy Kreme ca si brand si imbunatateste ceea ce este deja o experienta minunata pentru gogosi pentru clientii nostri. “

Ventilatoarele pot să voteze pe zi pentru aroma preferată la votforglaze.com de acum până la 22 ianuarie. Gustul câștigător va fi anunțat pe 25 ianuarie.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

1 + = 8