[UPDATE] Angajații comerciantului Joe au onorat astăzi Lacul de Argint

UPDATE: 28 iulie la ora 12:30.

Astăzi, angajații Trader Joe la nivel național se află în picioare împreună cu colegii lor în timp ce se întristează pierderea managerului de magazin asistent Melyda Corado. Săptămâna trecută, Melyda a fost ucisă și alte două persoane au fost rănite la magazinul Silver Lake, CA Trader Joe.

Așa cum a raportat LA Times, ceea ce a început ca un conflict familial sa încheiat într-o mașină de urmărire și schimb de focuri de arma între poliție și Gene Atkins, în vârstă de 28 de ani, care au intrat în Trader Joe în timpul incidentului. Potrivit Departamentului de Poliție din Los Angeles, Melyda a murit ca urmare a focurilor de armă ale poliției.

Pentru a onora magazinul și comunitatea de la Silver Lake, Membrii echipajului din toată țara poartă cămăși roșii și panglici din saci de hârtie de la Trader Joe, scrie compania pe Instagram. Într-un post, Trader Joe îi mulțumește clienților și echipajului pentru dragostea și sprijinul lor continuu.

Vezi acest mesaj pe Instagram

În urma evenimentelor tragice din ultima sâmbătă, astăzi #traderjoes Membrii echipajului la nivel național poartă cămăși roșii și panglici din saci de hârtie – într-un spectacol de susținere pentru Silver Lake Crew și pentru comunitatea înconjurătoare. # Day4SilverLake – Vă mulțumim pentru clienții și echipajul nostru care continuă să-și împărtășească dragostea și sprijinul.

Un post distribuit de Trader Joe (@traderjoes)

Membrii Comunității au creat, de asemenea, un memorial pentru Melyda în afara magazinului alimentar din California, lăsând lumanari, flori și mesaje colorate pe ecran.

Vezi acest mesaj pe Instagram

❤️ # day4silverlake #traderjoes # traderjoes121 #traderjoesfamily # abc7eyewitness

Un post partajat de Yasmin Garcia (@ yaz.74)

UPDATE: 21 iulie la 22:33: O femeie a fost ucisă în interiorul comerciantului Joe, unde un bărbat sa baricadat în seara asta, potrivit CNN. Suspectul sa întors de la poliție.

Potrivit LAPD Twitter, femeia care a fost ucis a fost lovită de focuri de armă care a fost schimbat între poliție și suspect. Ea a fost declarată moartă la scenă.

ORIGINAL POST: 21 iulie la 9:09 Există o situație înspăimântătoare care se dezvăluie în povestea unui magazin al comerciantului Joe din Los Angeles în seara asta. CNN raportează că un om sa baricadat în interiorul magazinului.

Potrivit poliției, evenimentele au început la ora 13:30 cu o lovitură – o femeie în vârstă și o tânără doamnă s-au spus că au fost victime. Ofiterul LAPD, Mike Lopez, a declarat pentru CNN că suspectul a ieșit în urma urmăririi poliției (schimbând focul cu ofițerii) până când a prăbușit mașina și a intrat în Trader Joe, aflat pe Hyperion Avenue, în cartierul Silver Lake din Los Angeles.

CNN a raportat că clienții ar putea fi văzuți ieșiți din magazin, dar nu a fost clar imediat cât de mulți oameni ar putea fi încă în interiorul magazinului. Videoclipul scenei a arătat că oamenii se urcau dintr-o fereastră de magazin în jos pe o scară de funie, în timp ce ofițerii înarmați purtau scuturi și răsfoiau zona.

Președintele Trump a scris că a urmărit foarte atent situația:

Reveniți la Delish.com pentru mai multe actualizări.

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.ca