Trebuie să vezi acest tort de nuntă aligator din cinci picioare

Aligatorul cu cinci piciuri a apărut Dallas Cake poate fi comestibil, dar este încă la fel de terifiant ca afacerea reală. Nu există nici o îndoială că a fost un showstopper la nunta de sud în cazul în care a găsit-o acasă – la urma urmei, majoritatea oamenilor nu s-ar apropia de un gator cu un pol de 10-picior.

Dallas Cake, A Rețeaua de alimente arată că a avut premiera în primăvara acestui an, a prezentat tortul aligator nebun-realist pe episodul doi, “Ofițeri și aligatori”. Inspirația pentru confecționarea a venit de la mirele, care este din Arkansas și a crescut hrănind aligatori pe ferma familiei sale. Fabricat de panificatie de arta frosted, reptilele au scarificari, dinti si unele gheare destul de autentic. Bakerii au construit chiar o maxilară, astfel încât să poată avea o gură deschisă – crucială pentru a arăta dinții, realizată din ciocolată albă de modelare.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Nu vă faceți griji, acest gator nu va mușca … este făcut din CAKE! . . . Prindeți @frostedartbakery pe #DallasCakes> În seara asta la 10:30 | 9: 30c

Un post distribuit de Food Network (@foodnetwork) la

Ochii fac de fapt reptilele să arate cam îmblânzite și au fost făcute cu bile de ochi ciocolată și pleoape fondante din fildeș. Într-un clip din episod, brutarii au spus că obținerea dreptului de colorare este cea mai grea parte, dar ei și-au făcut bine treaba bine. În ceea ce privește mirele și mirele, au ajuns la zero pe dinți. Când au văzut prima capodoperă, prima reacție a mirelui a fost “Uită-te la chompers!”

imagine

Amabilitatea rețelei alimentare

imagine

Amabilitatea rețelei alimentare

Tortul aligator este doar una dintre prajiturile non-tradiționale prezentate Dallas Cake în acest sezon. În pilot, un brutar a făcut cizme de cowboy gigantice pentru petrecerea de surpriză a unui fermier, în timp ce episodul 1 conținea Urzeala tronurilor-tematice de mirele tematice. Spectacolul se desfășoară în zilele de luni până la ora 10:30 EST, dacă sunteți mâncărime pentru mai multe deserturi mega-dimensiuni pentru a ogle.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 2 = 5