Trebuie să înscrieți aceste oferte naționale pentru Ziua Cheeseburger

Aici, la Delish, ne place
hrană liberă și sărbători de hrană ciudate. Când am sărbătorit Ziua Națională de Tequila și Ziua Națională a Ice Creamului vara trecută, am crezut că nu se poate obține mai bine – dar am greșit. Astăzi, 18 septembrie, este Ziua Națională a Cheeseburgerului în 2015 și acest lucru este cu ușurință una dintre cele mai mari vacanțe alimentare pe care le-am văzut (îmi pare rău, Ziua Națională a Hot Dog-ului). Mai jos sunt cele mai bune locuri pentru a merge la scoruri minunat oferte de cheeseburger. Dacă nu aveți timp să atingeți unul dintre aceste locuri, dați acestor mini cheeseburgeri sau oricare dintre aceste rețete inspirată de cheeseburger o șansă acasă pentru a vă juca rolul în sărbătoare.

McDonalds

Dacă aveți destulă noroc
trăiesc în MA din vest, în NY, CT sau VT, leagăn de cel mai apropiat McDonald’s între orele 11:00 și 19:00 pentru a marca un cheeseburger
pentru 69 de cenți. Limitați patru pe client.

Habit Burger

Făcând o donație de cel puțin 2.00 dolari pentru No Kid Hungry, un nonprofit care lucrează pentru a pune capăt foamei copilariei în America, veți primi o ofertă pentru un Charburger gratuit cu brânză. Mănâncă un cheeseburger gratuit și ajutând o cauză bună? Da, te rog.

imagine

Shinya Suzuki / Flickr Creative Commons

Dog Haus

Un upgrade de la un singur burger la un burger dublu, care costă de obicei 1,99 dolari, este gratuit toată ziua. De ce să rămâi cu un singur burger atunci când ai putea avea un burger dublu gratuit??

imagine

punctuate / Flickr Creative Commons

Fermierii băieți

Brânzeturile de brânză mari sunt de astăzi doar 1,00 USD, cu o limită de câte un client.

imagine

Ming-yen Hsu / Flickr Creative Commons

M Burger

Acest restaurant din Illinois oferă cartofi prăjiți gratuit, cu achiziționarea oricărui fel de brânză. Întotdeauna spui da la cartofi prajiti. Mereu.

BurgerFi

Noua locație din Latham, NY oferă gratuit sundaes tuturor celor care cumpără un burger și beau între orele 11:00 și 22:00. E ca și Ziua Națională a Cheeseburgerului și Națională
Ice Cream Day în același timp ��.

imagine

Burger 21

Prin descărcarea aplicației și înregistrarea dvs., primiți un cupon pentru un Cheesy Burger gratuit astăzi. Dacă postați o fotografie a dvs. și a burger-ului dvs. într-unul din restaurantele lor pe Facebook sau Instagram cu tag-ul hash #B Cheesy, sunteți eligibil pentru o șansă de a câștiga gratuit Cheesy Burgers timp de un an, care sună cam cel mai bun an vreodată.

Unchiul lui Sam

Astăzi doar, dacă cumperi două brânzeturi, primești unul gratuit. Mâncați primele două și împărțiți-le pe cea liberă cu un prieten (sau nu, probabil că nu).

Ruby marți

Membrii programului lor de loialitate, So Connected, pot obține orice brânză de brânză gratuit astăzi (până la valoarea de 10 USD), cu achiziționarea unui adult entrée. Trebuie să afișați e-mailul cu codul pentru a obține oferta, de aceea, asigurați-vă că nu îl ștergeți.

imagine

shelnew19 / Flickr Creative Commons

Hurricane Grill Wings

Toți producătorii de brânză sunt doar $ 5,99 astăzi atunci când arătați acest cupon.

castel alb

Obțineți 2.00 dolari din cele 20 de glisante cu acest cupon.

Regele burgerilor

Această ofertă nu este specifică pentru Ziua Națională a Cheeseburger, dar este încă valabilă și astăzi (și până în octombrie). Dacă descărcați aplicația Burger King, veți primi un cod de cupon pentru două sandwich-uri, inclusiv Whopper și Extra Long Jalapeno Cheeseburger, pentru doar 5 USD.

imagine

Johnny Rockets

De asemenea, această ofertă nu este
în special pentru Ziua Națională a Cheeseburgerului, dar dacă vă alăturați clubului dvs. online, veți primi un cupon pentru un cheeseburger gratuit cu achiziționarea unui alt antrenament și băutură. Chiar dacă acest cupon este întotdeauna valabil, folosește-l astăzi pentru a sărbători.

imagine

rick / Flickr Creative Commons

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 72 = 76